FASHIONBLOG VAN SANNE!

Door: Sanne

Daar zijn we weer, back on (fashion) track! Na een tijdje niet te hebben geschreven voor Kindermodeblog kan ik niet wachten om jullie weer te mogen inspireren en hopelijk een glimlach op je gezicht te zetten bij het lezen van de blog. Laten we beginnen met hopelijk een super mooi inspirerend nieuwjaar voor iedereen, en dat alles maar weer snel ‘normaal’ mag worden!¬†

Na een extra lange kerstvakantie en weer een week quarantaine van een van mijn kinderen omdat er besmettingen in de klas waren sloop het er al weer snel in om halve dagen in een makkelijke outfit te lopen voor hen, (lees het liefst hielden ze de pyjama aan de hele dag;) nu het ritme er weer in zit en hun outfits weer klaar hangen in de kast krijg ik weer een glimlach op mijn gezicht om mijn drie kindjes weer heerlijk te mogen stylen voor zover ze dat toelaten hoor, want nu begint de jongste van 2 jaar ook al Cool te roepen bij bepaalde broeken of shirts maar ook heel hard iieeuuww wanneer het hem niet zint.. Het is toch niet te geloven! Heerlijk wel hoor die eigen mening, al moet ik toch steeds vaker hun smaken zien veranderen wat erg leuk is om te zien en dan vooral te zien hoe groot ze eigenlijk al worden, ook zijn ze bij mij nogal van het lekker zitten wat natuurlijk helemaal logisch is met al dat spelen, rennen en stoeien. En laten we daar nu ook hele toffe outfits van zien tegenwoordig! Heerlijk zittende pakjes, broeken en truien met net even een tof printje of even lekker ‘gek’ gestyled met toffe schoenen of een leuke muts.

De meiden zitten in de fase dat ze graag alles hetzelfde aanhebben ūüôā heel leuk wel om te zien en dit gaat door van pyjama, tot make up ( ja dit doen ze het liefst de hele dag op) , speelgoed en kleding. Ook heb ik twee leuke jurkjes kunnen scoren in de sale, ze zijn een andere kleur maar wel dezelfde jurkjes en door hun eigen twist eraan te geven zijn ze weer net even anders. Ze dragen ze namelijk andersom, met de knoopjes die eigenlijk op de rug horen dragen de meiden ze lekker aan de voorkant! Helemaal leuk toch?

Eden had haar tand los zitten net na haar vijfde verjaardag, ‘mam’ riep ze voel eens ik heb een wiebeltand! elke dag kwam er wel een losse tand bij in haar beleving en na een week riep ze tegen iedereen die het maar horen wilde, kijk ik heb 5 wiebeltanten ūüėČ en die glimlach van trots maakte het helemaal af. Toevallig moesten we naar de tandarts voor controle en kon ze mooi haar wiebeltanten even showen, twee dagen later was de tand eruit dus je snapt na het bezoek van de tandenfee diezelfde avond kan ze niet wachten tot haar andere tanden eruit gaan, want hey ze is al 5!

Oke even nu serieus hebben jullie ook na een paar dagen een heerlijk zonnetje te hebben gehad de lentekriebels pffff.. Ik ben met die dagen gelijk geneigd om planten in de tuin te zetten, buiten te eten, de ramen te zemen, de winterjassen in de kast op te ruimen en de maillots onder de jurkjes uit te trekken bij de meiden. Doe ik niet hoor maar je snapt me toch?? Gelukkig druppelt de eerste voorjaarscollectie weer binnen bij de winkels en kunnen we weer beginnen met ori√ęnteren wat er allemaal in huis gehaald word dit voorjaar.. Jullie al favorieten gespot?

Super leuk dat ik weer mocht beginnen met bloggen, en leuk dat jullie weer de tijd hebben genomen om mijn blog te lezen. Hebben jullie nog items die je graag terug ziet in mijn blog, die je misschien moeilijk kan combineren of andere dingen die je graag terug ziet in de blog, laat het me vooral weten!

Lieve groetjes Sanne  

 

  • Tuinpak Zara
  • Vest H&M

  • Leopard pakje HEMA
  • Laarsjes Zara
  • Muts Shoeby

  • Jurkje H&M

  • Jurkje H&M

 

Tags: ,

Plaats een reactie