WAT ZIT ER ALLEMAAL IN JOUW TAS?

Kijk in de handtas van een vrouw, en je komt heel wat over haar te weten. Niet alleen over welke spullen zij dagelijks met zich meezeult, maar ook over haar karakter. Netjes of juist chaotisch? Overal op voorbereid of juist niet? Heeft de vrouw kinderen? Op welke manier reist zij? Allemaal dingen die je ontdekt als je de tas eens goed bekijkt. Maar of de vrouw in kwestie dat nu ook zo kan waarderen…


De tas is heilig

 

Wat het is dat tassen dames zo hebberig maken? Waarschijnlijk omdat ze er nooit genoeg van kunnen hebben! In een ideale wereld zouden veel vrouwen het liefst bij iedere outfit een tas hebben. Of nee, meerdere tassen zelfs. Een grote tas voor wanneer de outfit gedragen wordt op een dag of moment waarop zij veel spullen mee willen of moeten nemen. Maar ook een kleiner exemplaar, als alleen de meest noodzakelijke dingen mee hoeven. Tassen kun je nooit genoeg hebben, omdat er altijd wel een kleur, model of grootte is die je nog niet had.

De meeste vrouwen hebben dan ook meerdere tassen in hun bezit, de meest praktische dames uitgesloten. Zij redden het prima met een enkele tas van een gemiddeld formaat, dat het prima doet bij alle gelegenheden. Voor veel vrouwen geldt echter dat zij iedere keer wanneer ze op een tassenafdeling rondlopen wel weer een exemplaar zullen ontdekken dat hen goed van pas kan komen, of dat een kleur heeft waar ze ongemerkt al tijden naar liepen te zoeken.

Wat zit er in die tas?

Een vrouw heeft vaak een vrij bijzondere relatie met haar tas, en dat geldt niet alleen voor de tas zelf. Nee, ook de inhoud is daar vaak met vrij veel zorg in terechtgekomen. Wat je er allemaal in gaat vinden? Dat hangt erg van de gebruikster af.

Alhoewel een zonnebril dames vaak goed staat, vind je hem vaker in de tas dan op het hoofd. Of wel op het hoofd, maar dan vooral om het haar op de juiste plek te houden. Vaak zwerft hij dus wel in de tas rond, maar wordt hij niet heel actief gedragen. De kans is groot dat er in de auto nog eentje aanwezig is, en er op momenten waarop de zon daadwerkelijk schijnt thuis nog eentje uit een lade wordt gehaald en gedragen als ze de deur verlaat. Verder vind je in de tas, naast zaken als sleutels en een telefoon, vaak van alles. Handreinigers, vochtige doekjes, zakdoekjes, pleisters (hier herken je de vrouw met kinderen), een lipstick, spiegel of poedertje… eigenlijk alles wat je op een willekeurige dag zomaar eens nodig zou kunnen hebben.

 

Tags: , ,

Plaats een reactie