Tas inpakken


Over een paar dagen gaan we camperen in Bloemendaal dus we zijn een beetje aan het voorbereiden. Opruimen, wasjes draaien en inpakken, je kent het wel. Doutzen mag dit jaar zelf  haar tas inpakkenWinking smile. Ze heeft een hele gave tas van Bulbby.com die we zelf hebben gepersonaliseerd.
Bulbby.com is een webshop met allerlei verschillende producten waar je een naam en logo op kunt laten bedrukken. Van shirtjes tot schattige jurkjes, van luiertassen tot bedtextiel, van stickers tot boeken. Persoonlijk en origineel. Leuk voor je eigen kindjes of om iemand cadeau te geven.
Wij gingen bij Bulbby.com voor een sporttas, die we we deze week als reistas zullen gebruiken. We konden kiezen uit drie verschillende kleuren en allerlei leuke logo’s. We hebben gekozen voor een roze tas met een stoer donkerblauw logo én onze trots, Doutzen en haar geboortejaar 2009.  Ik vind hem echt supercool geworden! Jij ook? 
Doutzen en haar Bulbby tasDoutzen en haar Bulbby tasDoutzen en haar Bulbby tasDoutzen in Koeka en NoNoDoutzen draagt hier een broekje van Koeka,een romper van Prenetal en een vestje van NoNonsense.

                              Volg Kindermodeblog.nl ook op Twitter klik hier

Tags: ,

4 Reacties

 • door thefashionguitar
  Posted 9 mei 2011 18:58 0Likes

  Heel leuk! Haar eerste hockeytas 😉 Fijne vakantie!

  xo Charlotte
  http://www.thefashionguitar.com

 • door Rosie
  Posted 9 mei 2011 21:41 0Likes

  Hoi Frederiek! Ze ziet er weer zo lief uit in haar outfit met die coole matching reistas! Ontzettend leuk idee ook inderdaad om zo´n tas cadeau te geven. You inspired me! Lieve groet x

  • door frederieke
   Posted 9 mei 2011 22:13 0Likes

   Hai Rosie, leuk om te horen! Ik vond dus ook die kleding en de tas heel leuk bij elkaar passen, was niet eens zo bedoeld maar dat liep gewoon zo….en die tas is inderdaad een aanrader als cadeau, is ook niet zo duur. XFrederiek

Plaats een reactie