MINK IN FLUFFY MINI RODINI

MINK IN FLUFFY MINI RODINI

Door: Renske

Meet Mink, onze jongste. Net 2,5 en peuterpuber ten top!
Hij scheelt 4 jaar met Beau (de een-na-jongste), is de enige met bruine ogen en is verder ook in werkelijk alles anders dan de rest.
Hij was een tijdje uit beeld op Kindermodeblog. Doordat ikzelf een tijdje geen blogs geschreven had maar ook omdat hij niet normaal op de foto te krijgen was. Hij gaat namelijk non-stop als een sloopkogel door het huis. Banjert head first overal op en af en blijft gaan. Af en toe een schram of een bult boeit ‘m niet, opstaan en weer doorgaan! We schrikken ons af en toe helemaal dood maar never a dull moment zullen we maar zeggen 🙂

En en hoe gek ook met de 4e, ik was die 2,5 jaar-fase gewoon echt vergeten.
Die fase waarin alles precies MOET gaan zoals hij dat wil, hij dramatisch op de grond gaat liggen als hij zijn zin niet krijgt en alles ZELLUF wil doen, je kent het wel 🙂  Het is duidelijk de tijd van “pick your battles” dus dat doen we dan ook.
Maar naast een pittige fase, is het ook zo’n ontzettend leuke fase. Want alles is nog zo puur, en we lachen ons rot om de dingen die hij doet en roept. Brabbelt eigenlijk want Mink is niet zo’n prater. Met 3 woorden per zin en een beetje wijzen en duwen weet hij zich duidelijk te maken en iedereen snapt ‘m dus hij vindt het wel prima zo.

Qua aankleden heeft hij gelukkig nog niet zo’n enorme eigen wil dus dat kan ik nog zelf bepalen. En met die enorme keus tegenwoordig ben ik blij dat ik er ook nog eentje in de kleinere maatjes heb. En ondanks dat de meeste kleding niet heel of vlekloos blijft kan ik het toch niet laten om mooie merkjes voor hem te kopen.
Dit geweldige fluffy jasje van Mini Rodini had ik vanaf de lancering al op m’n wishlist staan maar voor een tussenjas vond ik ‘m vrij prijzig. Ik was de sale heel goed in de gaten aan het houden maar helaas zat dit jasje in een latere drop en ging het maar niet de uitverkoop in. Tot ik ‘m ineens in de sale zag bij Miniboss, ook zo’n leuke webshop met de mooiste merkjes en alleen zij hadden ‘m! Dus geen tijd overheen laten gaan en meteen besteld en ik vind ‘m toch leuk!

Hij is gelukkig toch wel vrij warm dus als het niet freezing koud is kan Mink ‘m met een muts toch al gewoon aan. Hij draagt ‘m hier op een broekje van Marmar Copenhagen. Deze heeft hij in meerdere kleurtjes en dit is zo’n ontzettend fijn broekje, echt een aanrader!
Deze toffe muts van Hellos Hossy shopte ik bij mijn favoriete winkeltje Pluk & Paloma en is toch helemaal TE cool?
En het enige waar Mink wel graag iets over te zeggen heeft zijn z’n schoenen en dan kiest ie het liefst deze laarzen van Enfant en dat vind ik helemaal leuk staan hieronder.

Wat vind jij van deze hele outfit?
Het jasje in de sale shop je hier en de uberfijne broekjes van Marmar vind je hier.
De supercoole muts is van heel mooi materiaal en shop je hier!

Tags: ,

Plaats een reactie