SANNE BLOGT: PETTEN EN MUTSEN IETS VOOR JOU?

Door: Sanne

Het “normale” leven is weer begonnen, het ritme zit er weer in and i love it! Nog meer mensen die hier goed op gaan? Ik heb al wat najaarscollectie voor de meiden en Juunes kunnen scoren en ik heb me stapel die ik klaar heb om weer een tweede leven te geven ook al even klaarliggen alleen de tijd om het af te ronden heb ik nog niet echt gehad.. Deze week op mijn to do lijstje hoor! Dus houd mijn pagina in de gaten;) @prelovedbythe3ofus

Naast mijn liefde voor tuinbroeken en toffe playsuit pakjes bij de kinderen, heb ik ook een zwak voor mutsen en ook petten komen steeds vaker tevoorschijn hier in huis als accessoires vooral bij Juunes. Gelukkig vindt hij ze ook ” cool” zoals hij zelf zegt, en wat ook fijn is nu hoor ik niet een paar keer per week ” ahh wat een lief meisje” ik zeg win win!! Zijn jullie kinderen van de mutsen of petten of misschien wel haarbanden? Hier heb ik er van de 3 maar liefst 2 die het graag dragen en ook ophouden;) Het kan soms net even een outfit afmaken al zeg ik het zelf.

De tweede week van school stond in het teken van de klassenfoto, Benthe had zelf al drie keer bedacht wat ze aan zou trekken op haar foto, ze wilde zelfs als cowboy met een leuk pantersjaaltje en een hoed van mama:) Dat is het niet geworden maar een gouden broek vond ze zelf wel helemaal te gek om aan te trekken dus hey wie ben ik om dat te veranderen?!

Ook druppelen de kinderfeestjes en playdates ook weer binnen, en dan vooral dat omkleden na schooltijd omdat we nog even naar de speeltuin gaan.. Nou soms moet je het zien hoor, de lippenstift gaat op en de jurkjes komen weer de kast uit halverwege de dag.. En mama maar wassen:( Kijk dat omkleden een paar keer per dag hebben ze op zich niet van een vreemde. Ik heb voor hun ook al van alles geprobeerd om de ochtenden soepel te laten verlopen, het in de avond al klaarleggen van kleding voor de volgende dag, de keuzes beperken tot twee setjes, vragen waar ze ‘zin’ in hebben of juist niet maar niks helpt! En heel eerlijk ik snap dat heel goed, ik bedenk ook pas het moment van aankleden wat het die dag ( of halve dag;) gaat worden puur op hoe ik me voel op dat moment. Hoe doen jullie dat?

Mijn handen beginnen weer te kriebelen want er is nu toch weer echt veel nieuwe collectie aan het binnenkomen in de winkels, en ik moet toch echt keuzes gaan maken in wat ik wil gaan aanschaffen voor de kids. Hebben jullie al een lijstje klaar? En wat staat er dan met stip op nummer 1 bij jullie? Over leuke collecties gesproken ook voor de dames komt er iets leuks aan via mijn instagram account! Ik mag namelijk een super toffe WIN actie gaan weggeven van de @pantershop dus ik zou zeggen houd het in de gaten!

Leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben, dank je wel!

Veel liefs -XO- Sanne

 

  • Broek Benthe Zeeman
  • Legging Eden Mini Rodini
  • Shirt Eden Shoeby
  • Shirt Benthe Zara

  • Muts Zeeman
  • Shirt Zara
  • Speenmaan Store of dappermaentje
  • Tuinbroek Hema

  • Pet, Sweater, Short Zara

 

Plaats een reactie