SANNE BLOGT: VAKANTIE = AAN!

Door Sanne:

Nou jongens de vakantie is AAN hoor voor de kindjes! Lekker uitslapen, chillen en vooral genieten van het onthaasten. Doei structuur, doei eetmomenten. Hallo lekker doen waar we zin in hebben, spelen tot we erbij neervallen, lekker lang opblijven, logeerpartijtjes, elkaar in de haren zitten zit er ook bij hoor begrijp me niet verkeerd;) Wat wel echt zo is is dat de meiden echt moeten bijkomen zo de eerste week van alle drukte en nieuwe indrukken van de laatste schoolweek. Vooral de oudste is daar super gevoelig voor en uit dat dan vooral in haar gedrag, snel overprikkeld,boos en verdrietig zelfs op haar eigen verjaardag die altijd in de zomervakantie valt. Hebben jullie kindjes daar ook ‘last’ van? Na een stroeve start met aardig wat tranen heeft ze gelukkig later erg genoten van haar dag, met allemaal lieve mensen om haar heen! Ook heerlijk genoten van wederom een fantastische taart alleen dat al was een feestje! Ook stond er een logeerpartijtje met haar grote nicht Maud in de planning en jeetje wat lijken het dan al echt grote meiden, we namen de twee dames mee (uit) eten. Eerst begon het met naar boven gaan want ze moesten even ‘omkleden’ ik hoorde ze al praten samen dat ze hetzelfde aan wilde doen, hoe schattig! En ja hoor daar kwamen ze aan, in dezelfde kleren allebei de haren los en een klein lippenstiftje op. Hup daar gingen ze op de fiets naar de pizza. Nou je kon me oprapen hoor! Ik hou me hart vast over 10 jaar.. Springen ze achterop de brommer naar de discotheek, denk dat ik geen oog meer dicht doe s’nachts.

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen zat mijn hoofd nogal vol met ja… Met wat eigenlijk? Soms kan ik me vinger er niet opleggen, ben er mee bezig maar we zijn er nog niet. Ik heb wel een leuke dag in de planning staan, niet zoals vorig jaar al bedacht een nachtje weg met mijn vriendin en haar zoontje, maar we hebben wel een dagje pretpark gepland volgende week samen. Eens even zien wie het leuker vinden wij of onze kinderen:)!

Ook heeft Juunes afgelopen week weer even een checkup gehad bij het CB, is toch grappig hoe eigenwijs ze al zijn op deze leeftijd. Juunes laat eens zien bij deze pop, waar zitten de haren? Nee… Juunes waar zit de buik? Nee… en de ogen? Nee.. nou je had zijn gezicht moeten zien, ik plaste bijna in mijn broek van het lachen! Zitten we op de fiets terug naar huis wat denk je, meneertje wijst even haarfijn alles aan van oren tot tenen. Ik denk dat hij die pop gewoon niet zo leuk vond…

Afgelopen week stuurde mijn vriendin me een appje, San heb je zin om mee te gaan suppen? Wat denk je zelf heerrliiijkkkkk toch! Oppas geregeld, bikini aan en gaan met die banaan! Het was heerlijk weer, de zon scheen het water was heerlijk ( niet dat we erin gevallen zijn ) maar af en toe dreven we even heerlijk met de voetjes in het water. Deze (te) gekke vriendin had zelfs een klein fles Gin Tonic mee inclusief een bakje nootjes en twee plastic bekertjes gevuld met een schijfje komkommer en limoen. She knows me well! Genoten met een grote G zullen we maar zeggen!

Aankomend weekend mag ik weer heerlijk een dagje werken tussen de mooie kleertjes bij Little Things in Arnhem ( de leukste kinderwinkel van de regio) En wat helemaal tof is is dat er alweer een hoop nieuwe collectie binnen is, oeps daar gaat mijn bankrekening! Komen jullie gezellig langs? Hebben jullie al items van de nieuwe collectie gespot voor het najaar die op je verlanglijstje staat, of zijn jullie daar nog niet mee bezig?

Geniet allemaal van de vakantie, laat die zon maar komen! Leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben en tot snel!

 

Liefs Sanne  

  • taart @taartenvanmilou
  • Jurkje Benthe H&M

  • Top en broekje Zeeman
  • Zonnebril hippe kinderzonnebril

  • Top Zara
  • Shortje Maed for Mini
  • Jurkje Zeeman

 

Plaats een reactie