ZARA LENTEOUTFIT VOOR SANNE


Door: Marlous

We kunnen er nu echt niet meer om heen, het is overduidelijk….lente! Absoluut mijn favoriete seizoen. Het mooie aan de lente vind ik dat je aan alles voelt dat de natuur zich voorbereidt op een nieuw begin. De dagen worden langer, de krokussen en narcissen schieten uit de grond. De o zo schattige lammetjes springen rond in de wei en gister konden wij nog maar net op tijd zeven overstekende kleine eendjes onder begeleiding van mama eend op de fiets ontwijken. Niet alleen de natuur bereidt zich voor op een nieuw begin, maar ook de garderobe van de kinderen is toe aan wat vernieuwing en verfrissing.

Frederieke had het vorig weekend in een van haar blogs al over de nieuwe voorjaarscollectie van Zara, waar je echt lentekriebels van krijgt. Dit truitje van Zara kon ik dan ook niet laten hangen. Het doet me zo denken aan de lente. Een frisse witte trui met een (mint) groen/geel design erop. Kan het nog lenteachtiger?

Voor nu nog even leuk te combineren met bijvoorbeeld een witte legging, maar straks op een koele zomeravond kan deze trui natuurlijk ook prima gedragen worden op een kort broekje.

Wat vinden jullie van Sanne haar lente-outfit?

Klik hier om te shoppen bij Zara

IMG_7943

IMG_7932

IMG_7930

IMG_7923

Klik hier om te winkelen bij Zara

Wat vinden jullie van Sanne d’r outfitje?

Tags: ,