SANNE BLOGT: VAN BABY NAAR PEUTER

Door Sanne:

Het is gelukt!

Het verjaardagsfeestje van Juunes was geslaagd en het is officieel we hebben er een peuter bij;) Wat iets minder geslaagd was is dat zijn bestelde cadeau er nog steeds niet is, deze is namelijk spoorloos verdwenen bij de post?? Maar oke dat mocht de pret niet drukken en weet je gelukkig geniet Juunes vooral van alle gezelligheid om zich heen en de aandacht die hij krijgt van iedereen, maar het allermeest genoot hij toch echt even van de overheerlijke prachtige taart, die de lieve Milou van @taartenvanmilou voor hem maakte hij bleef maar ‘taartttttttt’ roepen, snap ik wel hoor als dat prachtige exemplaar maar voor je neus staat de hele tijd en hij maar moet wachten tot alle foto’s genomen zijn en de kaarsjes aangestoken zijn!

Je begrijpt dat deze blog nog even heerlijk in het teken van Juunes zal staan Want ik kan het niet vaak genoeg zeggen, wat vliegt de tijd soms voorbij.. Al die nieuwe woordjes die hij zegt, en vooral grappige momenten die we samen meemaken! Na de zomervakantie gaat hij twee ochtenden naar de peuterspeelzaal en ik weet nog van de meiden dat ze dan ineens heel hard gaan, ben stiekem ook wel heel nieuwsgierig naar hoe hij zal zijn als hij wat ouder is, goed kan praten en vooral praatjes gaat krijgen. Hadden jullie dat ook, dat je stiekem heel nieuwsgierig bent naar hoe je kindjes zijn wanneer ze een bepaalde leeftijd hebben? Al blijf ik dat hebben want bij Eden denk ik jeetje hoe zou zijn als zij 7 is, en Benthe pfff die gaat als een raket soms is het net een tiener zo wijs als ze klinkt en groot als ze is. Van het weekend bleef ons nichtje van 10 logeren en als je die twee dan samen hebt, nou ik hou mijn hart vast voor als ze straks samen de stad ingaan… Denk dat ik maar met ze meega;) kan wel toch? 

Buiten dat ik dit toch stiekem toffe jasje gekocht heb voor Juunes ( sale tip dames;) zie foto’s. Hebben we deze week ook het inplannen van de oudergesprekken geregeld voor de meiden, weer zo’n mijlpaal jongens! Dit schooljaar zit er alweer bijna op, nog een paar weekjes en dan lekker zomervakantie! Of nou ja lekker;)? Het voelt soms zo dubbel, hebben jullie dat ook? Ik had het er nog over met mijn vriendin dat ik het altijd nog wel even heftig vind zo in het begin van de vakantie weer fulltime alle kinderen thuis de hele dag, terwijl er voor ons geen vakantie in zit maar alles gewoon doordraait, maar hey we gaan er gewoon hele leuke weken van maken met hopelijk veel zonneschijn en pret!

Leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben, volgende week ben ik er weer!

Liefs Sanne -XO-

  • Bomberjack Maed for Mini
  • Sneakers Adidas
  • Legging Label Jette

Plaats een reactie