SANNE BLOGT: EINDELIJK ZOMER!

Door: Sanne

YESSSSSSS I DID IT! Mijn allereerste kampeer ervaring rijker en wat was het tof, gezellig, en wat een mooie herinneringen zijn er gemaakt waar ik verder niet teveel over uit zou wijken, is beter voor iedereen..:) Grappig alle berichtjes die ik kreeg ook van mensen die mij kennen en me vroegen of ik het echt ging doen, hilarisch wel! Maar goed we zijn weer terug, het waren een paar heerlijke dagen maar toch ook wel weer fijn om weer thuis te zijn met de kindjes en niet wakker worden s’nachts omdat ik het koud heb.. De zon is er doorgekomen dus heerlijk blote benen in de strijd tijd:) Wat genieten we van deze dagen. Terwijl ik deze blog aan het typen ben zitten de kinderen allebei met vriendjes heerlijk in de tuin in een badje van 1 bij 1 te spelen, wat wil een mens nog meer. Moeders lekker in het zonnetje met de blote voetjes op een kleedje en de laptop even op schoot.

Ook heb ik alle echte zomerkleding uit de bakken gehaald, en ik werd weer even helemaal blij van al die leuke broekjes en jurkjes van de kinderen. Sommige paste gewoon echt niet meer, weer zo’n in your face moment dat ze echt snel groot worden… Gelukkig blijf ik zelf altijd 28:)
Over snel groot worden gesproken, ik werd van de week gebeld door de juf van Juunes om het een en ander door te spreken voor zijn afscheid van zijn groep, huilen huilen huilen kan ik wel! Mijn baby wordt gewoon 2 jaar over een paar weekjes, als de dag van gister weet ik nog dat ik erachter kwam dat ik zwanger was dat hij geboren is, zijn eerste glimlachje, zijn eerste hapjes, de eerste keer dat hij kon zitten, op de fiets mee ging noem maar op.. Niet te doen toch dit? Al heeft het ook voordelen natuurlijjk, hij begint heerlijk ontdeugend te worden, hij weet precies wat hij wilt en vooral wat hij niet wilt, hij krijgt mijn humor dus je snapt dat ik de hele dag in een deuk lig om hem, en die kleding die ik bij hem aan kan trekken heerlijk…. Maar goed het feit blijft hij gaat naar de peutergroep, dat betekend traktaties maken en lieve briefjes schrijven voor de juffen even kijken of we daar nog wat tranentrekkers kunnen behalen.

Deze week heb ik wat minder foto’s kunnen maken, doordat ik weg was en druk en omdat de kinderen de halve dagen weer in hun badpak rond lopen. Laten we lekker genieten deze week van het mooie weer, en super leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben!

 

Veel liefs Sanne -XO-

 

De coole look van Benthe

  • Pet Zeeman
  • Shortje Name It
  • Tshirt en sandalen Zara

  • Pet Zeeman
  • Short ( oude collectie ) Maedformini
  • Sandalen Red Rags

  • Zonnehoedje en Shirt Zeeman
  • Softijsje helemaal alleen van Juunes:)

Even wat sfeerbeelden van deze toffe lieve dames 

Plaats een reactie