DIT IS DE NIEUWE SUMMER DRESS VAN PHILEINE!

DIT IS DE NIEUWE SUMMER DRESS VAN PHILEINE!

Door: Renske

En daar was ie dan eindelijk deze week: de zomer! Lang gewacht, toch gekomen.
We hadden al genoeg zomeroutfitjes geshopt en eindelijk konden ze dan ook aan!

Het is voor 4 kids wel een uitdaging steeds weer de juiste mix van items te maken. Ik vind veel te veel leuk en kan vrij impulsief shoppen maar x 4 hangt er best wel een prijskaartje aan dus het is toch keuzes maken.
Keuzes door te mixen tussen merk en meer budget en tussen de kleinere lokale shops en de grotere ketens.
En de wishlist die daarna nog overblijft proberen we in de sale nog te scoren 🙂

Voor Phileine shopte ik bij één van m’n lievelingswinkeltjes in Den Haag dit té leuke jurkje van Nixnut. Op het oog lijkt het simpel maar de prachtige beige kleur en de fladderende vlindermouwtjes maken dit jurkje net even anders. Daarnaast is het gemaakt van 100% biologische mousseline katoen en als je dat door de foto heen zou kunnen voelen…….!

Phileine staat al ‘model’ voor mij voor Kindermodeblog vanaf dat ze 5 maanden oud was en vindt het nog steeds leuk om voor de camera te staan. Tijdens een rondje foto’s maken bedenkt ze zelf al haar poses en dat maakt het voor deze hobby blogger wel makkelijk.
Dus zie hier, Phileine in haar nieuwe lievelings zomerjurkje. Omdat het jurkje iets braver oogt vind ik het leuk om het te combineren met een sporty glittersok en haar gouden glitter Vans.
Hopelijk kan dit outfitje nog heel vaak aan deze zomer!

Wil jij dit ook voor jouw dochter? Je shopt dit jurkje hier!

 

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie