SANNE BLOGT: ALLE OUTFITS NOG NODIG

Door: Sanne

Het lange weekend zit er alweer op, en ook deze was weer “anders normaal” dan andere maar dat lijkt ook alweer bijna normaal hé..! Iedereen lekker genoten van de extra dag vrij? Gelukkig kwam het zonnetje ook nog om de hoek spieken, wat een mazzel toch!

Ook deze week weer alle soorten outfits uit de kast kunnen halen ,van sandalen en korte broek tot regenjas en dikke truien. Maar zoals het er nu naar uit ziet kunnen we de winterjas nu toch echt opbergen! Afgelopen week weer een drukke week gehad, met een verjaardag van mijn lieve nichtje die 10 jaar is geworden! Dat wordt weer snel een tante/nichtje dag inplannen om te gaan shoppen samen, dat is toch wel een traditie geworden inmiddels. Hebben jullie nichtjes of neefjes waar je een vast uitje mee gepland hebt 1 keer in de zoveel tijd? Ook ben ik bij twee super leuke ondernemers geweest in Lichtenvoorde zij runnen daar een Shoeby filiaal die echt de moeite waard is om een keer te gaan kijken, super mooie store en hele toffe kidsitems! Daarbij zijn het ook nog eens hele lieve & gezellige mensen en dat is ook wel wat waard hé;)

Van de week haalde ik de meiden van school, komt Eden hand in hand met haar klasgenootje voor me staan of hij bij haar mag komen spelen? Mijn hart smolt zo schattig als dat was, en lief ook samen die gesprekken met z’n tweetjes je ligt toch in een deuk;) Je zou het bijna opnemen en bewaren voor later  Wat wel minder was deze week is dat ik van de week bij Juunes wat bultjes zag, toen ik hem naar de opvang bracht vertelde ze me al dat de waterpokken heerst en ja hoor ook Juunes zit inmiddels helemaal onder en krapt zich eigen helemaal de rambam.. Zo zielig voor het mannetje, gelukkig heeft hij naast de jeuk er weinig last van en is er gelukkig niet ziek van geworden, maar goed je kunt je voorstellen dat het erg vervelend was voor hem en indirect ook een beetje voor ons.

Terwijl ik deze blog nog aan het afronden ben, heb ik Benthe al 5 keer geprobeerd op bed te leggen…! Jeetje wat is dat een issue elke keer met haar, geen idee wat het is, of wat ik nog kan doen ( ze doet dit namelijk voornamelijk bij mij;( Als iemand nog een gouden tip heeft, mail me! 🙂

Deze week een hele toffe activiteit op de planning voor La Mama, ik ga namelijk kamperen met drie vriendinnen, en even voor de mensen die mij niet kennen. Ik heb nog NOOIT gekampeerd, ik zie mezelf nog steeds niet met een rol toiletpapier onder mijn arm lopen als ik moet plassen, of een handdoek om me middel terwijl ik een paar 100 meter moet lopen om te douchen haha:) maar hey schik gaan we maken dat is gegarandeerd!! Heerlijk even ertussen uit, even geen verplichtingen of andere drukte, maar even helemaal back to basic. ( lees lekker dansen tot we erbij neervallen, broodjes knakworst als avondeten, en onder een slaapzak in een tentje heerlijk lepeltje lepeltje slapen met mijn vriendin 🙂 haha, dat weet zij nog niet maar bij deze!

Ik wens jullie allemaal een fijne week, super super leuk weer dat jullie mijn blog gelezen hebben! Ik denk dat ik zeker wat van mijn camping avonturen van de week in mijn story’s op instagram zal delen, dus mocht je nog een hele slechte comedy willen kijken be there;) Lachen gegarandeerd!

 

Veel liefs Sanne 

  • T shirt Zeeman
  • Sneakers Zara
  • Biker legging ( zelf geknipt ) Maed for Mini

  • T shirt Zeeman
  • Legging Manoh
  • Jack C&A

  • Hoedje Shoeby
  • Trui Zara (oud )
  • Legging Zeeman ( oud )
Tags: , , ,

Plaats een reactie