SANNE BLOGT: OUTFITS VOOR NU

Door: Sanne

Ooh jongens terwijl ik deze blog aan het typen ben, geniet ik van een heerlijk zonnetje in mijn snuut! Daar kan een mens toch blij van worden ( en stiekem ook van die Magnum Almond die ik erbij aan het eten ben;) maar goed die zon is ook al fijn hoor..!
Hoe is jullie meivakantie geweest tot nu toe? Hier lekker rustig aan, we mogen natuurlijk weer een klein beetje aan het werk dus dat is voor de kindjes ook weer even wennen merk ik. En wij proberen ze altijd te leren dat het de kleine dingen in het leven zijn, waar je blij van wordt. Jullie denken misschien maar wat doe je dan in de vakantie met drie kinderen thuis, vooral veel buiten spelen tussen de buien door, lekker ravotten, afspreken met vriendjes en vriendinnetjes, knutselen, dansen maar vooral logeren!! En elke keer mag er een andere logeerplek gekozen worden. Eerst slapen de meiden om de beurt bij elkaar op de kamer en als klapper hebben we ze weer een keer in de woonkamer laten logeren, want tjonge wat een feest is dat voor ze..! Naast dat de oudste vooral ineens geinteresseerd is in The Voice Kids , ze zelf een ronddraaiende kruk van boven had gehaald. Beide namen had op geschreven op een kaartje, konden ze er tegen aan en mochten ze allebei om de beurt drukken wanneer ze het optreden goed genoeg vonden hahah:) Naast dat ze dan ook een bakje chips krijgen met een kopje thee, kan hun avond niet meer stuk! Hebben jullie van die ‘gekke’ gewoontes die zo nu en dan tevoorschijn komen?

Dan hebben we de zoektocht naar beestjes nog, vooral nu we steeds meer buiten zijn. Juunes ziet elk miertje, lieveheersbeestje, mugje noem het maar op hij houdt alles in de smiezen. Praat ertegen, wilt ze oppakken en vervolgens met ze spelen. Super grappig als je dat van een afstandje bestudeert haha;) Waar hij vooral heel blij van wordt zijn honden, hebben de meiden nooit gehad eigenlijk nog steeds niet. Sterker nog vooral Benthe is eigenlijk altijd wel een soort van bang geweest voor honden, al moet ik zeggen sinds we een keer een hondje op bezoek hebben gehad thuis die ook nog eens super lief is is ze wel aan het bijtrekken en vraagt ze er steeds vaker naar en heeft ze het zelfs over een hondje als huisdier.?? Maar goed bij Juunes moet je als je een hond ziet lopen en hij WOEF begint te roepen een tandje harder lopen want meneertje stapt er zo op af met uitgestrekte arm! En zijn enige doel is die hond aaien;)

De foto’s die ik heb gebruikt in deze blog passen goed bij het weerbeeld van nu, koud en warm en weer koud en weer warm… Stiekem heb ik ook een grote liefde voor korte broekjes met toffe sweaters:) Ik gebruik bij de kindjes ook graag laagjes, want na een potje voetbal of danssessie op het grasveld is het al gauw weer warm voor ze. Buiten dat vind ik het gewoon super leuk staan, jullie ook? Ook zijn er wat sandalen onderweg die komen deze week binnen voor ze, aangezien ik vd week de schoenenkast even had uitgezocht en er achter kwam dat die er niet meer lagen in de juiste maten, oeps! Dat groeien gaat ook veel te hard bij die kinderen vinden jullie ook niet?

Geniet van deze week en dank je wel weer voor het lezen van mijn blog!

Veel liefs Sanne -XO-

 

  • Sweater Maed for Mini
  • Shortje Name It
  • Sandalen Zara

  • Sweater Zara ( oude collectie)
  • Shortje Zeeman
  • T shirt Bobo Choses
  • Sneakers Adidas

  • Oversized shirt Zara
  • Spijkerjasje (preloved) Zara
  • Legging Hema

 

Plaats een reactie