DE NIEUWE SHOESME SANDALEN

Het moet gezegd worden. De kindersandalen worden met het jaar leuker en leuker! Wow! De nieuwe sandalen collectie van Shoesme gaat het jou er ook niet makkelijker op maken. Wat een mega leuke sandalen dit jaar! Lekker veel kleur en print ook, en andere toffe details. Ook voor jongens zitten er sandalen bij waarvan ik denk: YES! De sandalen met stoere tracking zool zijn erg tof. Vooral de zwarte suède sandalen voor boys springen er voor mijn gevoel uit, die gaan het zeker worden voor Oliver dit jaar. En het is dan Doutzen geen Shoesme sandalen meer past, anders zouden we zeker keuze stress krijgen. Wat vind jij van de nieuwe sandalen collectie? Laat het zonnetje maar komen en shop snel je favoriete sandalen.

Ga via deze link naar de Sandalen bij Shoesme!

Plaats een reactie