SANNE BLOGT: TON SUR TON VOOR KINDEREN

Door: Sanne

En weer een week verder, jeetje wat gaat de tijd toch snel. Soms probeer ik bewuster met de tijd te leven maar dat is bijna niet te doen joh! Zelfs in deze tijd dat je eigenlijk niet heel veel kunt, kom ik tijd tekort op een dag. Na veel speeldates van de kinderen, school, de huishouding, torens bouwen van blokken, dansen op de snollebollekes, sporten en vriendinnen is deze week weer om gevlogen. Wel mag de lente nu echt gaan doorkomen hoor want die zon laat lang op zich wachten dit jaar, waar de kinderen vorig jaar deze tijd in een badpak in de tuin met water aan het spelen waren, stappen we nu nog steeds in de ochtend met de winterjas op de fiets naar school.

Ook deze week mocht ik weer een blog voor jullie schrijven en daar geniet ik echt van, hopelijk jullie ook;) Ik probeer zoveel mogelijk leuke sets met jullie te delen, maar ook een kleine glimlach op jullie gezicht door mijn sullige verhalen haha;) Volgende week mag ik weer een dagje helpen in een super leuke kinder winkel in Arnhem daar kijk ik echt heel erg naar uit, buiten dat ik het leuk vind om weer even een dagje in een andere omgeving te zijn. Geniet ik intens van al die mooie kindermode en styling! Is het een idee om daar een instagram story aan te koppelen die dag? Een dagje met me meelopen daar (op afstand), helemaal van nu zou ik zeggen. Deze week heb ik iets minder foto’s dan normaal, gewoonweg omdat het er niet van gekomen is. Wel hebben we veel ge(ton sur ton)t haha is dat een werkwoord?:)

Afgelopen week kreeg ik visite van een heel lief klein mooi mannetje, onze nieuwste aanwinst in de familie! En het leuke ik mocht van de mama & papa een foto van hem delen met jullie, uiteraard in een hele toffe outfit! Ook hadden we dit weekend een soort pasen 2.0 thuis, aangezien dit allemaal verdeeld moest worden en onze afspraak met pasen niet door kon gaan hebben we dit maar even ingehaald.. Met vooral veel eten, lekkere wijntjes, de eieren hebben we even gelaten voor wat het was en alle kinderen die de hele dag heerlijk samen buiten hebben gespeeld, hebben we de dag afgesloten met een lekker ijsje van de lokale ijssalon.

Ook had Eden deze week haar allereerste speeldate met een klasgenootje, zo schattig was dit! Deze meid net 4 jaar kwam op me afgerend en vroeg of ze mocht afspreken met een jongetje uit haar klas, en groot als ze al is liep ze zelf wel even naar zijn moeder om het te regelen hahaha. Binnen no time zat ze achterop de fiets bij zijn moeder en zwaaide ze nog even lief naar me, na heel wat foto’s van de leuke middag en de grote verhalen toen ik ze had opgehaald heeft ze me na die dag al drie keer gezegd dat ze toch wel weer snel met hem wilt afspreken want ja dat doe je met dikke vrienden, hoe lief is dat!! Gaan jullie kindjes makkelijk met klasgenootjes mee spelen? Benthe heeft dat echt aanzienlijk minder, die wilt wel graag spelen hoor maar dan liever thuis lekker veilig en vertrouwd. Mooi hé die verschillende persoonlijkheden van de kinderen.

Dank je wel weer voor het lezen van mijn blog, hopelijk tot volgende week!

 

Veel liefs Sanne -XO-

 

 

 • Knitted trui Kids of April
 • Maillot Silly Silvas
 • Sneakers Adidas

 • Jasje H&M
 • Broekje Zeeman
 • Knitted trui Zara

 • Knitted trui Kids of April
 • Broek Zara

 • Vestje ( gebreid door overgrootoma)
 • Shirtje H&M
 • Broekje Prenatal
 • Slofjes HVID knitwear

 

Plaats een reactie