KINDERMODE TREND TON SUR TON


Laatst vertelde ik jullie al in mijn trendblog voor Kixx-online over de Ton sur Ton kindermodetrend. Dit is een trend die we deze zomer veel gaan zien. Zowel in de volwassen mode als in de kindermode. Hij is ook wel erg makkelijk toe te passen, en dat vinden we stiekem helemaal niet erg. Bij Ton sur Ton combineren we meerdere kledingstukken in één outfit binnen één kleurtoon. Zo is het bijvoorbeeld helemaal leuk om wit op wit te dragen, maar eigenlijk mag je dit doen met alle kleuren die jij mooi vindt. Zelf ga ik graag voor de wit op wit variant, maar ik vind het ook erg leuk en mooi om grijze items met elkaar te dragen in één outfit. Je eerste gedachte zal misschien zijn, grijs is toch heel saai?! Vind ik dus niet. Of anders gezegd, soms kan saai ook juist heel mooi zijn. Maar wat is saai? Want wat is er saai aan kleding met mooie contrasten in de stof?! Zo is de trui van Kick gemaakt van gequilte stof en is de IKKS broek gemêleerd. Draag dit bij elkaar en je krijgt een mooie stijlvolle outfit. Maar belangrijker nog, deze outfit zit als gegoten. Let’s PLAY!

Je kunt de trui shoppen via deze link

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-137

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-144

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-138

Kindermodeblog fashion mode hip kids meiden jongens door Samantha Bosdijk Photography-145
Klik hier voor meer collectie bij Little Different

Wat vinden jullie van de kindermode trend Ton sur Ton?

Foto’s door Samantha Bosdijk