GESPOT: PRACHTIGE ZOMERJURKJES VOOR MEISJES

Alohaaa, hebben jullie dat heerlijke zonnetje al gespot? Wat ons betreft is het officieel: Het fijnste seizoen van het jaar weer is aangebroken. Wij kunnen dan ook niet wachten op de lange zomerdagen, ijsjes, zwemmen.. picknicken en noem maar op! We waren dan ook super enthousiast toen we dit hippe duurzame merkje Ceci-Kids tegenkwamen. De website staat boordevol met luchtige, zwierige jurkjes in kleurrijke bloemenprintjes! Echte zomer must-haves vind je hier in overvloed, wij wanen ons al bijna aan het strand…

Maar we vertellen jullie graag nog wat meer Ceci-Kids! Want wat wij vooral heel gaaf vinden aan deze webshop is dat als je hier shopt er zeker iets heel unieks voor terugkrijgt! De oprichtster Ceci ontwerpt namelijk met liefde en aandacht alles zelf en laat zich inspireren door bloemen, beestjes en de natuur. Alles wordt vervolgens eerlijk en duurzaam gemaakt in Europa, in de beste en fijnste materialen (met GOTS en OCS certificaten) waar ieder kind heerlijk in kan spelen! De prachtige stofjes die overblijven worden weer gebruikt om nieuwe bijzondere ontwerpen van te maken, hoe leuk is dat?

Eerlijk en verantwoord, tijdloos en ook nog eens heel bijzonder! Want de kans is niet groot dat jij ergens hetzelfde jurkje spot! Wat ons betreft dus een echte aanrader voor hopelijk weer veel leuke dingen en uitjes op planning: een verjaardag, dagje weg of misschien wel een communie. Van mooie maxi-jurkjes to kimono’s en strandjurkjes, in licht roze en blauwe tintjes met kleurrijke details, wij worden helemaal vrolijk van deze gave collectie! Met de heerlijke zomermaanden in aantocht zien wij onze kids lekker spelen en zwieren in deze te leuke jurkjes!

Wat is jouw favoriete jurkje van Ceci? Klik hier om naar de website te gaan!

 

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie