5X GAVE TIENERMODE MERKEN VOOR GIRLS

5X GAVE TIENER MERKEN VOOR GIRLS

Zoek jij nog wel eens kleding uit voor je tiener? Of mag je, je er helemaal niet meer mee bemoeien? Loopt jouw dochter in een stijl die je zelf ook zou kiezen, of is het heel anders? En wat vind je daar dan van? Allemaal vragen en we zijn hier bij Kindermodeblog eigenlijk best benieuwd naar de antwoorden hierop!
Maar dat het anders is dan bij jonge meisjes dat is ons ook wel duidelijk! Voor alle tienermeiden en natuurlijk moeders (of vaders) van deze meiden hebben we vijf gave kindermode tienermerken gevonden voor ( nieuwe) inspiratie of een gave aanvulling voor het nieuwe seizoen! We zijn benieuwd of er iets tussenzit voor jouw tiener!! Laat het ons vooral weten via onze Socials!

#1 Ellen & Naomi
Een nieuw gaaf nieuwe kinderkledingmerk voor tiener girls!! Ellen ten Hoog en Naomi van As zijn niet alleen beste vriendinnen, maar sinds kort ook business partners in crime. Samen wonnen ze vele wedstrijden op het hockeyveld, maar nu veroveren ze vele kindermode harten van sporty girls! Naomi en Ellen liepen natuurlijk altijd in sportkleding, dus op dat gebied zijn ze wel ervaringsdeskundigen. Deze kennis hebben ze omgezet naar een sportieve en kwalitatieve kledinglijn voor meiden. De kledinglijn is om in te sporten, in te chillen of om lekker in te Tiktokken! Vooral dit laatste is erg belangrijk 😉
Ellen en Naomi hebben gekozen voor stoffen van een hoge kwaliteit met een kenmerkend gaaf panterprintje,  Daarnaast vindt het productieproces van de kleding plaats in Europa en worden de items met een bus naar Nederland gebracht, er komt dus geen vliegtuig aan te pas. Duurzaamheid is dus zeker iets wat voor de kledinglijn van Ellen en Naomi ook belangrijk is! Daarnaast zijn de items stoer, sportief, modieus en ze zitten fijn, zodat je goed kunt bewegen! Heb jij al iets gescoord van Ellen en Naomi voor je meisje?

#2 Indee 

Dit Belgische kindermode merk richt zich ook alleen op de tienermeiden en onderscheidt zich met vrolijke kleuren en toffe prints. Dit tiener fashion label is ontstaan toen twee vriendinnen erachter kwamen dat ze een gezamenlijke droom hadden. De designers willen met het opzetten van hun merk in 2016 aan hun, volwassen, kinderen laten zien dat niets onmogelijk is en dat je jezelf altijd opnieuw kunt uitvinden. Maar naast twee designers zit er ook een hechte groep tienermeiden achter het merk, dat zorgt voor inspiratie, creativiteit, maar ook helpt met het geven van een gezicht aan het merk.
Ook Indee wordt geproduceerd in Europa, in verschillende landen, waarbij gekeken wordt naar de kennis en vakmanschap van het land over de textielindustrie, maar er wordt ook gekeken naar de omstandigheden waarin wordt geproduceerd. Daarnaast komt er ook bij dit kindermode merk, geen vliegtuig  te pas aan het transporteren van de items! Kijk, daar worden we blij van bij Kindermodeblog!

#3 Scotch & Soda
Het is bijna onmogelijk om dit modemerk niet te kennen, dus in dat geval willen wij dit fashion merk nog eens bij je aanstippen 😉 Het Amsterdamse fashionlabel Scotch & Soda heeft naast een dames en herenlijn, ook een echte denim lijn (Amsterdams Blauw), een beauty lijn en dus een jongens- en meisjes lijn. Die laatste, ook wel Scotch R’Belle is er dus speciaal voor modebewuste jonge meiden en tieners. Scotch R’Belle kenmerkt zich door originele ontwerpen, is elk seizoen weer enorm vernieuwend en heeft eigenlijk alle items om een complete garderobe mee samen te stellen. De collectie is te verkrijgen vanaf maat 104 t/m 176, maar omdat er echt bepaalde items bijzitten voor de wat oudere meiden zijn deze items alleen te verkrijgen vanaf maat 116. Alles van Scotch is te mixen en matchen, dat vinden wij er extra leuk aan! Kom je er een keer echt niet uit? Dan mag je ons altijd een DM of mailtje sturen. Bij Kindermodeblog staan we altijd voor je klaar om je styling advies te geven!

#4 America Today
Ook een bekend modemerk, en zeker geen onbekende op Kindermodeblog! Superleuk om America Today weer eens onder de aandacht te brengen hier op Kindermodeblog. En hĂ© wie zegt dat het geen nieuwe inspiratie geeft? America Today begint pas met de maten 110/116 en richt zich daarmee ook op de grotere meiden. De stijl van America Today is geĂŻnspireerd op de Amerikaanse Lifetstyle. De items van America Today zijn fun en goed met elkaar te combineren. Daarnaast is het merk ook serieus bezig met het klimaat ze hebben zich als doel gesteld om hun fashion meer sustainable te maken door meer duurzame materialen te kiezen. De collectie bestaat vooral uit denim, chino’s, sweaters en tees. Onze tip! De geripte flared van America Today zijn een echte must, hier thuis zitten die als gegoten! 😉 Verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren.

#5 American Eagle Outfitters 
Dit merk is eigenlijk ontwikkeld voor mannen en vrouwen, maaaaaaaar omdat dit modemerk begint bij maat xxs is het prima geschikt voor onze wat oudere tieners natuurlijk! American Eagle Outfitters is een merk dat inclusief en optimistisch is. En wij willen dit graag met je delen op Kindermodeblog! Wie weet heb je er wat aan )
American Eagle Outfitters is gestart als jeansmerk, maar is inmiddels een merk dat naast jeans ook tops, jurkjes sportkleding, nachtkleding, zwemkleding, ondergoed en nog meer verkoopt.


Welke van deze 5 tienermode merken spreekt jou het meeste aan? En je dochter? En, heb je er nog wat over te zeggen? Wij zijn natuurlijk reuze benieuwd nu, dus heel erg leuk als je wat laat weten! In een reactie onder deze blog of natuurlijk op Instagram. Volg je ons daar al?

Klik hier om Kindermodeblog op Instagram te volgen

 

Tags: , , , ,

Plaats een reactie