DE HIPPE KIDS VAN SANNE

Door Sanne:

Even voorstellen misschien? Dat was wat ik jullie vroeg vorige week, en hoe leuk dat jullie daar zoveel en zo enthousiast op reageerden!

Nou komt die dan;) Ik ben moeder van drie, Benthe (6), Eden (4) en Juunes (1,5) Een georganiseerde chaos is hoe ik het vaak noem bij ons thuis;) Gelukkig heb ik van nature al veel energie, en houd ik van spontane acties. Dat is wel handig op zich in deze setting! Naast dat ik moeder ben, ben ik samen met mijn man werkzaam in de horeca. Wat natuurlijk het afgelopen jaar nogal een lastig gebied is. En naast mijn passie voor mijn werk heb ik enorme passie voor (kinder)mode altijd al gehad ook, maar nu extra aanwezig doordat ik tijd overhield en mijn energie en creativiteit graag wilde benutten en omdat ik dat graag wilde steken in de dingen die ik leuk vind kwam die mode en styling weer helemaal bij me terug, niet dat dat ooit weggeweest is hoor maar nu kan ik er wel meer mee doen voor me gevoel. Ik mag dan graag wat styling opdrachten verzorgen, kledingkasten induiken van mensen om weer leuke setjes te maken, en elke week een blog schrijven voor Kindermodeblog;) Hoe leuk is dat! Ik sport veel en ben altijd wel bezig met van alles en nog wat, ik kan gewoon moeilijk stilzitten. Oh en ik denk altijd in plaatjes, heel irritant ik zie overal plaatjes/foto’s in. Kun je nagaan hoe druk het in mijn hoofd is hahah;) Ga graag met vriendinnen leuke dingen doen, gezellig een hapje en een wijntje, dansjes in de keuken en veel te lange gesprekken. Tegenwoordig tijdens de lockdown zijn het meer wandelingen, koffie drinken, en naar de speeltuin met de kindjes.. ook gezellig maar ik verlang stiekem wel naar een avondje uit, en dan zonder avondklok;)

Even terug naar de realiteit van afgelopen week, onze kleine Juun was ziek en dat was niet fijn! Voor hem zeer zeker niet, maar ook niet voor de rest van het gezin want het was de hele week op de bank hangen en zodra hij van mijn schoot af moest was het huilen. Je snapt de productiviteit van afgelopen week lag wat lager dan gemiddeld… Ik moet dan echt leren om de dingen maar te laten, aangezien ik natuurlijk een hele volle to do list voor mezelf had gemaakt afgelopen week, buiten het huishouden om! Gelukkig gaat het weer de betere kant op, en begint de rust terug te keren. Hij heeft sinds gister ook weer ‘echte’ kleding aan ipv een romper of pyama, dat zie je wel onderaan de blog terug op zijn foto ( inclusief zijn mood;) haha!

En hoe ik vorige week nog stellig schreef over weg met die winterkleding en let’s gooooo spring, waaiden we deze week bijna weg! Jezus wat een wind zeg, bij jullie ook zo erg? Ik had af en toe toch moeite met vooruitkomen op de fiets, en als ik het dekbed uit het raam had hangen moest ik toch een paar keer een kijkje nemen of iedereen nog een deken had voor die nacht. Weet je wat ik steeds meer begin te missen? Het fysiek shoppen, en nee dan bedoel ik niet in 10 minuten door een winkel een sprintje trekken en er bij de kassa achter komen dat je de helft gemist hebt. Ja dat heb ik, zelfs met een boodschappenlijstje hoor maar ik ben zo mega gevoelig voor “leuke” spulletjes, mooie verpakkingen, fijne stofjes en ga zo maar door dat ik daar dan blijf hangen. Missen jullie het fysiek shoppen of deed je toch al veel online?

Dank je wel voor het lezen van mijn blog, en hopelijk weer tot volgende week! Leuk als je een berichtje achterlaat voor me 

 

Veel liefs -XO- Sanne

 

 

 • Knitted vest Repose AMS ( oude collectie)
 • Pantalon Zara
 • Sneakers LittlePatta

 • Legging Name It
 • Body Alwero
 • Vestje One Day Parade

Deze had er zin in 😉

 • Body Alwero
 • Sweater MFM
 • Legging H&M
 • Boots Bootstock

Wat zei ik je haha;)

 • Legging Hema
 • Sneakers Adidas
 • Shirt Zara
 • Speenmaantje Dappermaentje

 

2 Reacties

 • door Lydia
  Posted 17 maart 2021 17:26 0Likes

  Wat schrijf je toch lekker spontaan. Heerlijk om te lezen.

  Lieve groet Lydia Rijfkogel

  • door Sanne
   Posted 17 maart 2021 19:57 0Likes

   Wat leuk om te horen Lydia! Dank je wel erg lief

Plaats een reactie