MINGO KIDS | OUTFIT SANNE


Door: Marloes

Het merk Mingo kids volg ik al een tijdje op Instagram. Ze zijn momenteel volop bezig met hun derde collectie en ik ben er enorm benieuwd naar. Mooie basics zijn een must voor iedere (kinder)kledingkast en Mingo kids heeft dit helemaal begrepen. Een frisse en minimalistische collectie kinderkleding met veel zwart, wit, pasteltinten en streepjes!

Alle items in de collectie zijn makkelijk te combineren, maar ook goed te matchen met andere merken. Nog een fijne bijkomstigheid is, dat vrijwel alle items het gehele jaar gedragen kunnen worden, dat scheelt weer in de portemonnee, toch?

Sanne draagt hier het denim jurkje van Mingo. Ze draagt hem met een ceintuurtje, maar het jurkje is ook zonder ceintuur heel leuk te dragen.
Van ditzelfde materiaal heeft Mingo ook een geweldige jumpsuit en shorts. Te leuk en het zou dan ook zo maar eens kunnen, dat jullie ook het jumpsuitje binnenkort in een blog voorbij zien komen ;-). MINGO for small people who love to explore the world!

Via deze link kun je het jurkje shoppen

IMG_8777 IMG_8780

Klik hier om het jurkje te shoppen

Wat vinden jullie van de outfit van Sanne?

Tags: , ,