SANNE BLOGT: LENTEKRIEBELS

Door Sanne:

Alaaf het is carnavals vakantie, maar dan zonder carnaval. Bljift toch een beetje raar, voor de mensen uit het zuiden die mijn blog lezen hebben jullie dat ook?
Maar even hoe lekker dat deze week een soort van het voorjaar gaat beginnen, of nou ja we doen net alsof:) Want even ( sorry voor de snowlovers ) maar man oh man wat ben ik blij dat de sneeuw langzaam aan aan het dooien gaat en we weer heerlijk met de ‘ leuke’ schoenen op pad kunnen en zonder helemaal ingepakt de deur uit te gaan! Ja toch, iedereen moet hier toch vrolijk van worden? Weer een beetje meer zonneschijn, langzaam aan de vogeltjes horen fluiten, de bomen weer groen worden, en vooral de nieuwe collecties van het voorjaar de kasten uit woehoeeee!

We hebben een leuk weekend achter de rug, weliswaar niet geschaatst maar wel lekker met de kindjes en buren allemaal in de voortuin een soort van winter wonderland middag gehouden. Inclusief een heerlijk vuurtje, warme chocomelk en marshmallows. Heerlijk in het zonnetje, de kindjes die super leuk met elkaar speelden en de mama’s en papa’s gezellig met elkaar toch nog een soort van de slingers konden ophangen, want jongens dat moeten we toch echt zelf doen tegenwoordig! Een fietstochtje met mijn vriendin voorin in de bakfiets maakte het af hoor, we mochten er even uit en tjonge wat genoten we daarvan;) En ik denk de mensen die ons tegen kwamen ook, ik moest vaak zo hard lachen en dat met haar bijna onzichtbaar in de fiets onder de kap. Het was net of ik niet helemaal lekker was, en met mezelf veel schik had;)  Heerlijk kletsend over van alles en nog wat. Ik vertelde haar nog dat ik in afwachting zit deze week van de lancering van de nieuwe Maed for Mini collectie want daar word ik oprecht heel blij van! Hebben jullie een specifieke collectie waar jij ook niet op kan wachten tot deze online staat? Maed for Mini is dus mijn Quilty Pleasure. Ook op Kids-World vind je trouwens heel veel toffe merken!

Wederom geprobeerd om jullie leuke foto’s te laten zien en weer een prachtige uitdaging met dat mannetje van me, hahaha;) Wat een portretje hoor deze, dat belooft nog wat voor als hij 16 is. Afgelopen week mocht hij weer een dagje naar de opvang, en ik geloof dat hij de juffen daar ook weer om zijn vingers heeft kunnen winden, onze charmeur! Hij stond zo mooi in de tuin van de opvang even alles op zich in te nemen, ( vooral de mooie auto die ze op het raam hadden getekend ) en keek mij aan alsof hij wilde zeggen, mam je kunt wel gaan hoor! Super fijn natuurlijk, liever zo dan anders.. Hoe is dat bij jullie? Brengen jullie de kinderen vaak naar school dat ze het moeilijk vinden om te gaan, en je ze dus verdrietig achter moet laten?

Ook komt er zeer binnenkort een baby aan die ik nu al heel speciaal ga vinden, ik kan niet wachten!! Misschien mag ik wel een sneekpeakje geven wanneer hij er is, gewoon omdat ik nu al weet dat ik verliefd op hem ga worden stay tuned!

Leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben, dat vind ik echt super leuk! Nou dat worden de volgende keer weer lekker veel foto’s van buiten met iets minder lagen over elkaar! Kan niet wachten…

Lieve groetjes Sanne 

 

 • Gilet Hannah Shares
 • Vestje C&A
 • Legging, sokken en Clogs Zara

Ik hou van dit stijltje, lekker stoer en anders maar toch rustig door de kleuren.

 • Vest Sissy Boy ( oude collectie)
 • Flared legging Hannah Shares

 • Jeans Zara
 • Top en Gilet Hannah Shares

 • Vestje Alwero
 • Blouse en Legging Zara
 • Sneakers Fila

Hij dacht ik ga er even voor liggen;)

 • Sweater Zara
 • Legging Label Jette

 

Tags: , , ,

Plaats een reactie