SHOPPING NIEUWE COLLECTIES

Een ding moet je altijd onthouden, er kan meer dan je denkt! Nog steeds spreek ik regelmatig moeders en volgers, die zich onzeker voelen over hun eigen kleding of de kleding keuzes van hun kinderen. Wanneer je je smaak wat verruimt en wat regels overboord gooit, is er meer wat je leuk vindt en zijn er minder twijfels. En ontstaan er bovendien ook meer combinaties! Hee, ik zeg: een win win win situatie. Op dit moment zijn er veel kinderkleding winkels die hun nieuwe collecties binnenkrijgen. Toen ik, lang geleden inmiddels, nog in een kinderkleding werkte was dat altijd een reuze feest! Toch is alles nu anders en veranderd. Ook bij Kindermodeblog merk ik dat. Door corona lijkt het wel alsof mooie kinderkleding op dit moment voelt als een overbodige luxe… Tsja, wat zal ik ervan zeggen? Aan de ene kant begrijp ik het wel, er zijn geen of weinig gelegenheden waarvoor je je leuk kunt (of moet) aankleden. Omdat je ook nog eens de hele dag thuis bent, is er nog minder reden om iets leuks aan te trekken….Maar, juist een mooie en fijne outfit helpt je om de dag met een lekker gevoel te beginnen. En nu ook alle nieuwe kinderkleding collecties er weer zijn, is er zoveel leuks om uit te kiezen! In mijn creatieve bui van vandaag heb ik onderstaande shopping gemaakt voor jullie. Als je goed kijkt, zie je dat er verschillende combinaties mogelijk zijn. Ik zou het liefst de kleding in handen hebben, en een kind paraat hebben staan hier, zodat ik die voor jullie letterlijk in alle sets kon stylen die ik nu voor me zie. Want dat zijn er nogal wat en in mijn gedachten zien al die combi’s er onwijssss lekker uit! Bij deze shopping heb ik niet perse op de prijs gelet, maar ik zou zeggen, kijk wat kan en kan het niet, zoek dan een betaalbaar alternatief! Het gaat hier om de inspiratie ūüôā De schoenen zijn trouwens wel lekker cheap en whooo, wat zijn ze gaaaaaaf!!! ¬†Later deze week zullen ook weer heerlijke budget musthaves online komen op Kindermodeblog…. Kom je af en toe eventjes op onze site kijken? Dankjewel alvast!

1. Rok Il Gufo
2. Sweater Zara
3. Shorts Les Coyotes de Paris
4. Sokken Les Coyotes de Paris
5. Shirt Bobo Choses
6. Legging Bobo Choses
7. Schoenen Zara
8. Jeans Sonia Rykiel
9. Jasje Mini rodini
10. Shorts Les Coyotes de Paris
11. Rugzakje Donsje

Welk nummertje springt er voor jou het meeste uit? Mogen er ook meer¬†zijn dan 1 ūüėČ Leuk als je het laat weten in een reactie onder deze blog of op Instagram.

Plaats een reactie