OUTFITS VOOR DE FEESTDAGEN, MAAR DAN ANDERS

Door: Sanne

Outfits voor de feestdagen maar dan anders…
Want dat we allemaal thuis blijven wil niet zeggen dat we er niet leuk bij kunnen zitten thuis, toch? Ik dacht ik maak wat fijne setjes voor de kids voor zowel de feestdagen thuis als de ‘gewone’ dagen thuis. En ja het bericht van de lockdown dat de (basis)scholen dicht gingen kwam bij mij ook aardig onverwachts, en had ik serieus niet verwacht. Maar laten we er het beste van maken, en proberen te genieten van de tijd die we extra samen hebben. Ik moet zeggen merk wel dat ik het lastig vind om nu helemaal geen ME TIME meer te hebben, dus dit probeer ik dit wel elke dag even in te plannen het maakt niet uit wat ik ga doen maar gewoon even helemaal iets voor mezelf, gewoon heel even Sanne zijn… Dat heb ik echt nodig ook om weer nieuwe energie op te doen, en positief in de dag te blijven staan. Lekker wandelen, beetje in huis schuiven met meubels, veel sporten in het park en noem zo maar op. Terwijl ik dit nu op papier aan het zetten ben, word mijn hele woonkamer omgetoverd tot levende gymzaal, inclusief matras, kussens, wobbelboard, muziek en drie net wakkere ( lees vol energie ) kinderen. De kerstballen waaien alle kanten op en dat gaat net goed ( geloof ik 😉 LET IT GOOOOOOOOOO! LAAT HET LOS!!!

Wat ik heel leuk vond, ik kreeg weer veel leuke reacties van jullie op mijn vorige blog en dat waardeer ik echt enorm! Ook werd me gevraagd door een zwangere lezeres wat tips te delen voor newborn kleding, en laat er nu toevallig een klein neefje onderweg zijn, dus kan ik daar weer helemaal induiken. In eerste instantie ben ik persoonlijk na drie kinderen wel veranderd in het aanschaffen van babykinderkleding. Waar ik het bij me eerste baby niet snel genoeg schoentjes aan kon trekken, bleef bij mij de derde heerlijk lang echt baby. Vooral veel boxpakjes zijn er doorheen gegaan met de jaren, het is makkelijk aan te trekken en het staat zo super schattig bij die kleintjes. Ook investeren in mooie goede rompers vind ik belangrijk, aangezien deze veel gewassen en gedragen worden vind ik het persoonlijk erg belangrijk dat dit goed zit. En hoe leuk heb je tegenwoordig toffe rompertjes met de meeste te gekke printjes die draag je ‘gewoon’ als shirtje wat dan dus eigenlijk een dubbele functie heeft! En dus een goede investering al zeg ik het zelf. Ook vond ik persoonlijk altijd rokjes en jurkjes bij echt kleintjes niet zo heel mooi zitten omdat ze alleen maar liggen zeg maar, ik weet het ik ben best een beetje raar in die dingen maar goed dat is mijn mening:) Koop niet teveel, vaak blijven er veel kledingstuks liggen in de kast en ze groeien er zo snel uit dat het zonde is als het nooit gedragen wordt. En kijk goed naar het materiaal, is het fijn te dragen, zit het lekker warm en zacht?

Ook kocht ik voor de oudste altijd alles op maat dat vond ik mooi dat het precies goed zat, nou dat was ook vaak van korte duur want die meid groeide goed;) Bij de tweede en derde helemaal kocht ik juist ruim ( doe ik nu nog ) omdat het dan langer meegaat, en omdat ik het ook leuker, vlotter vind staan. En ja ook zeker bij baby’s! Rol dat mouwtje maar even om, of dat broekje en gegarandeert langer plezier van je kleding dus ook dit zie ik zeker als een investering mocht je een keer twijfelen bij een wat duurder kldingstuk. Laatste tip wees voorzichtig met extreme kleuren kopen wanneer je kindje nog niet geboren is, je weet niet welke kleuren hem het beste staan. Want ja krijgt die blond, donker of geen haar? Is hij heel licht of heeft hij een lekker kleurtje? Ik zal wat baby foto’s toevoegen, voor diegene die er inspiratie uit kunnen halen. 

Laatste stukje even over baby’s ( voordat er weer eierstokken gaan rammelen :), het dragen van je baby I LOVE IT al gelijk van de geboorte je baby heerlijk bij je mogen dragen is het allerfijnste wat er is, vind ik dan:) Voor je kindje geeft het veel geborgenheid en zelf kon ik er ontzettend van genieten, ik draag Juun nog wel op mijn heup in de Moonsling en dat gaat prima maar ik mis het echt baby dragen echt heel erg! Vooral als je meer kinderen hebt kan het ook zeker als gemak dienen dat je de kleinste in een draagdoek bij je kan dragen zodat je je handen weer vrij hebt voor je andere kindje(s). Hoe sneller je hier mee begint hoe meer je kindje er ook aan gewend raakt.

Nou weer terug naar mijn eigen koters die de boel aan het afbreken zijn! Je krijgt er zoveeellll voor terug..! Ik ga wat setjes op de foto zetten voor jullie, en laat vooral eens de kleding shinen die achterin je kast hangt, combineer het eens op een andere manier en zo kom je misschien wel tot hele leuke ontdekkingen vooral nu we veel thuis zijn, en nu we wat minder kunnen shoppen kan dit nog weleens een leuke manier van afleiding zijn. Ook lekker aanvullen met accessoires deze dagen, heerlijk toch even je eigen feestje maken thuis!

Voor jullie allemaal hele fijne kerstdagen! Blijf gezond en tot gauw weer!

-XO- Sanne

 

 • Blouse Eden Ammehoela Kids
 • Haarband Eden Charlie Treasures
 • Jurk Benthe Mingo

 • Jumpsuite No Labels Kidswear
 • Gilet Maed for Mini

 • Blouse H&M
 • Gilet Jasjemeppel
 • Tasje Suusies

 • Jurkje en Spencer Zara
 • Clogs Zara

 • Jurk Blossom Kids
 • Haarband Alwero
 • Laarzen Bootstock

 • Pakje MarMar Copenhagen

 • Romper en Legging Maed for Mini
 • Knuffel Liewood

 • Maillot Silly Silvas
 • Knitted trui Zara

 • Shirtje en mutsje Zara
 • Legging Prenatal Petit Sweet

 

Plaats een reactie