5 x SHOPPEN BIJ LITTLE LEGENDS!!

Ben je opzoek naar echt gave schoenen, jassen en accessoires? Dan moet je tijdens je volgende shop rondje echt even langs bij Little Legends. (digitaal langs he! ) Deze webshop voor moms en kids heeft echt toffe dingen. Ze hebben veel leuks, en vandaag zetten wij vijf brands die je vind bij Little Legends voor je in de spotlight! We zijn benieuwd welk merk je nog niet kende, of welk merk je nu herontdekt. Laat je het weten hieronder of anders via Insta of FB?

#1 Go Soaky Lazy Geese  – Een heerlijk merk, helemaal met de regenachtige dagen die we nu hebben. Het is een Amsterdams merk dat speciaal kleding voor buiten ontwikkelt. Multifunctionele kleding dat goed past bij een hippe lifestyle. De kleding is daarnaast duurzaam, het merk vindt het belangrijk dat de kleding wordt doorgegeven aan broertjes/zusjes of vriendjes/vriendinnetjes.
Benieuw naar deze jas van Go Soaky ?


#2 Grech & Co 
– Om nog even te blijven bij de regen, wat vind je van deze regenlaarsjes? Het merk Grech & Co is opgericht door Janet Grech. Ze komt oorspronkelijk uit California, maar verhuisd naar Denemarken. Ze is moeder van vier kleine kinderen en haar collecties zijn altijd geïnspireerd op verzorgende moeders, “free spirit kids” en het belang van de natuur. De artikelen, waaronder de regenlaarzen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Klik hier om ze te bekijken.

#3 Little Legends – Little legends heeft naast het aanbieden van al deze gave merken, ook zelf rugzakken in hun collectie. Little Legends is opgericht door Jeroen en Kim. Zij hebben zelf twee kinderen en hebben dus naast de webshop ook zelf rugzakken ontworpen. Ze zijn altijd op zoek naar net iets apartere merken, trendy, vrolijk en inspirerend hun rugzakken passen hier prima bij!
Als je hier klikt, dan kom je bij alle rugzakken van Little Legends.

#4 Billy Loves Audrey – Dit merk komt uit Australië en wat je direct opvalt bij dit merk is het magische sfeertje wat er om heen hangt. Ze ontwikkelen accessoires als sokken, maillots, haar accessoires en hoedjes voor kinderen over de hele wereld, dus voor jongens en meisjes!  Klik hier om een kijkje te nemen!

#5 Bear & Mees – Een Nederlands merk dat het cool vindt om aardig te zijn. Aardig voor mens en natuur. Bear & Mees is een duurzaam schoenenlabel. De schoenen worden geproduceerd in Portugal en gemaakt voor kinderen in de maten 24- 34. Diervriendelijke schoenen gemaakt van duurzame stoffen zoals organisch katoen, gerecyclede PET-flessen  en andere fairtrade materialen. De schoenen zijn kleurrijk en speels, daarbij zijn ze altijd makkelijk aan te trekken voor de kinderen. Klik hier voor dit toffe model van Bear & Mees. Kijk verder op de site van Little Legends voor nog meer schoenen van dit merk.

Tags: , , , , , , ,

Plaats een reactie