STILLE LIEFDE VOOR GILETS

Door: Sanne

Zo de lieve Sint is weer uit het land, heel fijn! Het was gezellig hoor maar die spanning bij de kinderen vooral bij de oudste, de laatste dagen voor het heerlijk avondje liepen toch wel hoog op. Jullie een leuk weekend gehad?Heerlijk nu alles weer rustig is, nou ja nu is het Kerstmis wat er ons te wachten staat. Al vieren we dat nooit met cadeautjes of iets. Jullie ook alweer helemaal klaar voor de volgende feestdagen?
Nu we aan huis gebonden zijn dacht ik wel, ik pak iets meer uit met het versieren van het huis en tuin. Die lichtjes overal vind ik oprecht wel heel gezellig staan. En dat kan een mens goed doen toch?! En ook mijn eigen outfit althans dat heb ik voorgenomen om mezelf even net wat extra leuk aan te kleden deze dagen, goed make upje, wat pailetten hier en daar en wie weet zelfs wat hakken eronder:) stay tuned! Ben ook bezig met een pinterest challenge in elkaar aan het zetten via mijn Instagram, om zo lekker wat inspiratie op te doen. Dus kom maar volgen zou ik zeggen;)

Afgelopen weekend heb ik een minishoot mogen stylen, en wauw wat een feestje was dat! Ik hoop heel snel wat foto’s te kunnen showen via @dot.styling want daar ben ik me toch een partijtje trots op! Ik vind het zo tof dat ik sinds een paar maanden allemaal leuke toffe dingen mag doen, waar ik eigenlijk altijd al stiekem een beetje van droomde. Waar Corona alwel niet goed voor is, of nou ja dat is het natuurlijk niet maar ik merk wel dat door deze hele situatie er andere dingen op mijn pad komen. En ik alles in het positieve heb leren zetten om de dagen fijn door te komen, want blijven hangen in negativiteit heeft ook niemand wat aan, toch?! Net zoals het schrijven van deze blog voor Kindermodeblog, waar ik oprecht ook van geniet. Even heerlijk van me afschrijven over de mode van kinderen wat wil een mens nog meer:)

Onze kleine Juunes die brabbelt er steeds meer op los, wat gezellig is dat toch. Meestal is het MAMA ( snap ik wel hoort hij de hele dag:) maar er zijn wat nieuwe woorden aan toegevoegd. Ik merk dat hij nu wel echt aan het veranderen is, en steeds wijzer wordt en steeds meer begrijpt. Maar ook ondeugender, lees: hij trekt de hele dag de kerstballen uit de boom:( Dat hebben de meiden nooit gedaan dus ik moest even schakelen.. Zijn outfits kan ik gelukkig nog zelf samenstellen alhoewel de muts of pet er steeds vaker afgehaald wordt door hem. Wel zijn we hier in huis allemaal groot fan van gilets/bodywarmers eigenlijk alledrie de kinderen wel, ik draag ook alles door elkaar bij de een goed op maat en bij de andere iets meer oversized. Handig toch scheelt weer in de kosten en ze hebben allemaal leuke andere outfits elke keer. WIN WIN zou ik zeggen! Doen jullie dat ook? Veel delen van de kleding met elkaar onderling?

Deze week een rustig weekje voor de boeg ook weleens fijn. Heerlijk lekker keuvelen met de kinderen, spelen met hun gekregen speelgoed en de laatste lekkernijen er doorheen jagen! Volgende week mag Eden twee keer trakteren op school voor haar vierde verjaardag en daarbij trekken we natuurlijk de mooiste outfits uit de kast, dus die zullen we eens op gaan zoeken samen en op de foto zetten voor jullie! Fijn week allemaal, leuk dat jullie mijn blog weer gelezen hebben en je weet het reageren mag, vind ik leuk!

 

-XO- Sanne

 

 • Sweater Little 10 DAYS
 • Legging Zara
 • Laarzen Bootstock

 • Sweater Maed for Mini
 • Gilet JasjeMeppel ( worden gemaakt van wollen dekens )

 • Gilet Hannah.shares
 • Blouse Zara

 • bodywarmer Alwero
 • Maillot Silly Silvas
 • Muts H&M
 • Knit trui Zara

 • Sweater MiniRodini
 • Muts en legging Zara
Tags: , , , ,

2 Reacties

 • door Marianne Bouwman
  Posted 10 december 2020 16:54 0Likes

  Geweldig Sanne wat een mooi blog weer. Schitterende foto’s en mooie kinderen.

  • door Sanne_Blogt
   Posted 11 december 2020 07:03 0Likes

   Dank je wel, heel leuk om te horen!

Plaats een reactie