Mijn liefde voor streepjes


Door: Sanne

Vroeger, toen ik nog een héééél klein meisje was, probeerde mijn moeder me altijd kleren met streepjes aan te smeren. Gék werd ik er van, want ik hield er helemaal niet van. Ik vond het saai en simpel en totaal niets-zeggend.

Dan word je zelf moeder en is je smaak drastisch veranderd! Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik zelf toch niet zo heel veel streepjes in de kast heb hangen. Maar toen ik afgelopen zomer (was er wel een zomer?) met het merk Shampoodle in aanmerking kwam, was ik verkocht. Kennen jullie allemaal nog het beroemde tuniekje van hun? Ik heb het meteen aangeschaft voor Romy en omdat hij zo lang is, kan Romy het zelfs nog aan in januari, als we weer naar Zuid Afrika gaan. Hoezo goeie koop?!

Streepjes, streepjes, streepjes, ik kan er geen genoeg van krijgen. Hetzelfde geldt voor stippen, sterren, en alles wat zich maar herhaalt op het kledingstuk. Ik heb mijn favoriete items mét streepjes van Shampoodle voor je geselecteerd….


Romy kon hier nog maar net lopen, en had haar streepjes tuniek perfect gecombineerd met stippen, maar dan op haar hoofd! (waterpokken..)


De legging is mijn favoriet! En… hij is ook in grote mensen-maten verkrijgbaar! 🙂 Hoe leuk zijn de panterschoentjes??


Het jurkje is nog steeds verkrijgbaar!

Ben jij ook zo gek op streepjes?

 

www.purestarters.nl

Tags: , , ,

Plaats een reactie