Oude liefde roest niet


Eén van mijn grote liefdes op het gebied van mode en styling ontstond in 1995. Ik zat in groep acht en had een notitieboekje, waarmee ik samen met vriendinnen héle belangrijke notities uitwisselde. Dit boekje was van aaibaar pantermateriaal. Terwijl ik glimlach vanbinnen zie ik het boekje nog precies voor me. Niet lang daarna zaten mijn pennen in een pluche panter etui, zat ik op een panterkussen huiswerk te maken en sliep ik onder een panterdekbed. Wat toen nog een modegril had kunnen zijn, bleek later veel meer dan dat. De liefde voor panter was geboren en is nog steeds niet vergaan…. Zo’n beetje alles wat je kunt bedenken in panterdesign heeft de revue gepasseerd. 

Toen Doutzen net geboren was zaten er slingers bij de post. ‘Als je een dochter van Fred bent moét er gewoon een panterrandje aan je slingers’. Hormonaal of niet, dit raakte me echt…zó leuk! De slingers hangen er nog steeds…. 

Als ik aan het winkelen ben laat ik nog steeds ieder panter-item wat ik tegenkom, door mijn handen glijden.  Ik ben panterperfectionistisch. Dit betekent dat de panter precies de goede kleur en de juiste karteling moet hebben. Ook dit seizoen heb ik weer een paar pantertjes op de kop getikt. Oude liefde roest niet!

Ter afsluiting van deze blogpost zou je nu misschien een bomvolle collage met panterjuweeltjes van me verwachten, maar nee….. Ik wil juist laten zien dat je óók met een klein beetje panter, gewoon subtiel, niks allesoverheersend, een outfit 10x zo hip kunt maken…..Kijk maar……WOW Jildou!
Jildou

0 Reacties

Plaats een reactie