COOLE GIRLS OUTFIT MET LEUKE MEISJES LAARSJES

Vandaag had ik zin om de dag te beginnen met een shopping! De eye catcher is natuurlijk het zilveren rokje, of toch de jas? Nou beiden iig echt suuuuperleuk vind ik! De teddy tas (gespot bij Zara) vind ik ook supergaaf. Het zilveren rokje kan een wat ouderlijk gevoel geven. Kies daarom voor een echte “kind” maillot! Zo breng je het geheel weer in balans. En zo’n toffe look als deze style je natuurlijk af met een mooi laarsje van Shoesme! Het leuke aan de laarsjes van Shoesme vind ik natuurlijk dat er altijd wel een leuk detail is te vinden waar ik zo van houd: sterren, glitters of panter. En soms ook ook dat alles bij elkaar…zie laarsje numero 2. Met welke van deze laarsjes zou jij de look afstylen? Leuk als je het laat weten! En onderaan de shopping vind je alle linkjes, dus je hoeft niet urenlang te gaan zoeken. Maar beloof me wel, dat je me nog even laat weten welke items er voor jou uitspringen?! Spreken we elkaar zo nog wel even op insta…. liefs Frederiek!

1. Teddy jas Zara
2. Laarsjes Shoesme
3. Laarsjes Shoesme
4. Rokje MSGM
5. Laarsjes Shoesme
6. Maillot molo
7. Tas Zara
8. Laarsjes Shoesme

Tags: , , , ,

Plaats een reactie