10X KINDERSCHOENEN SALE

Het is SALE op heel veel plekken en daar zijn we niet vies van toch? Met deze unieke Kindermodeblog code krijg je nog eens extra korting op hele leuke kinderschoenen. Want ook bij SHOESME pakken ze tijdens Black Friday flink uit, door op heel veel gave modelletjes een mooie korting te geven. Heel fijn is dat je weet dat je met de schoenen van Shoesme altijd een gezonde keus maakt voor de voeten van jouw kind, maar nu is het nog kiezen geblazen, want welk schoentje past qua style het beste bij jouw zoon of dochter? Of lees: bij de hippe outfits van jouw spruit? Nu kom ik graag even om de hoek kijken! Ik heb alvast de 10 meest toffe en hippe paren voor je geselecteerd op de speciale BLACK FRIDAY pagina van Shoesme. Ik ben benieuwd welke je het leukste vindt….. laat je het weten?

10% EXTRA KORTING voor lezers van Kindermodeblog met code: FREDERIEKE10

Welk paar vind jij het leukst? Leuk als je een reactie achterlaat… 🙂


1. Sneakers 

2. Groene panter sneakers
3. Camel sneakers
4. Leopard baby schoenen
5. Suede laarsjes
6. Stoere bruine boots 
7. Zwarte laarsjes
8. Laarsjes Metallics met sterretjes

9. Sterren laarsjes
10. Panter laarsjes

Tags: , , ,

Plaats een reactie