KINDERSCHOENEN SALE BIJ NELSON


KINDERSCHOENEN SALE BIJ NELSON

Kinderschoenen shoppen, wie wordt hier nou niet blij van? Waar eind deze maand de eerste nieuwe collecties al langzaam worden uitgeleverd, maar gevoelsmatig de winter nog écht beginnen. Een fijne bijkomstigheid is dat je op dit moment een heleboel gave winterboots in de SALE kunt shoppen. Fijn voor je portemonnee én extra fijn voor de voeten van je zoon of dochter! Want zo kunnen ze nog lekker warm de wintermaanden door.

Bij Nelson is de sale ook in volle gang en je snapt dat wij ons dat geen twee keer laten zeggen. Want er is heel veel keus voor jongens, meisjes en als je straks een kijkje neemt op we website ook voor jezelf 😉 Wij zijn bij Nelson dus al even voor je aan het speuren geweest en hebben 10 kinderschoenen voor je bij elkaar geshopt. En wel: in de Sale! Benieuwd welk maar kinderschoenen jij het leukste vindt! Ga jij voor de stoere Dr. Martens boots, een gave sneaker of een shiny laarsje? Leuk als je het ons laat weten in een reactie hieronder of op Facebook!

  1. Sneaker Puma
  2. Sneaker Vans
  3. Sneaker Puma
  4. Boots Dr. Martens
  5. Laarzen Clic!
  6. Sneaker Jochie
  7. Sneaker Munich
  8. Laars Little David
  9. Slofje Shoesme
  10. Boots Orange Babies

Welk paar kies jij?

Tags: , ,

Plaats een reactie