KOMT DE MODE VAN TOEN, NU WEER TERUG?

Door Sanne:

Heerlijk creatief weekje afgelopen week, met veel leuke dingen die me energie geven, en me even mijn gedachten kunnen laten verzetten. Dat kan een mens goed doen hé.. Helemaal in deze tijden van onzekerheid. Ben zelf werkzaam in de horeca dus ook pittige tijden nu voor ons. Ik probeer veel positieve energie op te doen door nieuwe creatieve dingen te doen die me gelukkig maken, en dan straks weer met een opgeheven hoofd en volle moed er tegen aan te gaan wanneer het weer mag.
Ook in de modewereld maakt mijn hart een sprongetje van alle mooie kleuren en materialen die er in deze periode van het jaar zijn. Daar word ik ook blij van:)

Even hoor maar ik kreeg van de week een mailtje van de nieuwe kleuterjuf van Eden, ze mag gaan wennen in de kleuterklas! Ik heb zo meteen gewoon twee kinderen op de basisschool !!
Kan iemand me even knijpen om te vertellen dat dat niet normaal snel gaat, al weet ik dat ze er zelf echt wel aan toe is hoor, en dat je als je al een oudere broer of zus hebt je nog wijzer wordt gemaakt dan dat je al bent. Maar toch ik ga even huilen in een hoekje, een nieuwe kleuter erbij in huis, en dat naast mijn bijna puberdochter ( zo voelt het af en toe ) dat kan nog weleens gezellig worden.
Eden heeft wel echt haar eigen stijl wat ik altijd erg aan haar kan waarderen, hopelijk houdt ze dat vast ook op school. Bleven jullie kids lekker zichzelf of veranderde ze erg nadat ze naar school gingen?

Oude foto’s terugkijken hoe vaak doen jullie dat? Ik persoonlijk doe dat regelmatig en elke keer weer krijg ik er een glimlach van op mijn gezicht. Hoe leuk is het als je je eigen kind ziet in een oude foto van jezelf. En die mode van pak m beet 30 jaar geleden, is toch helemaal geweldig! De fase met het “korte stekelhaar” hadden ze bij mij wel over mogen slaan. En nee ik ga hier dus geen foto’s van delen dat bespaar ik jullie maar:) De kinderen vinden het prachtig leuk om door onze oude fotoboeken te bladeren, en liggen ook regelmatig in een deuk wanneer ze hun moeder weer in een klimrek zien hangen op een oude schoolfoto. En vragen vaak of ik de jurkjes nog heb die ik aan heb op de foto. I WISH hoe leuk zou dat zijn geweest! Nou ja ook niet altijd trouwens hoor, volgens mijn moeder had ik zelf ook al heel jong een eigen mening qua kleding en dat is ook wel te zien op sommige foto’s. Wel heb ik het idee dat we steeds meer het modebeeld van vroeger weer zien, de prints, de kleuren, de wijde pijpen en gilets. Ik hou ervan!

Deze week ook maar even met Juunes naar de kapper geweest, er ontstond een soort van uitgezakte paddestoel op zijn hoofd. Gelukkig kan hij het hebben haha, maar toch een beetje model erin was wel even nodig. En mooi stil dat hij zat bij de kapper in de stoel wat een voorbeeldig kind haha:) tot dat Benthe aan de beurt was dan, want tja heel leuk dat lopen maar meneer vond het prachtig om torentjes van wax en shampoo te bestuderen met zijn handen uiteraard, nadat hij weer een zoveelste rondje zonnebank had afgelegd! Benthe was met ons mee en voelde zich erg op haar gemak bij de kapster, waardoor ze met een geknipte pony en ingevlochten haar de deur uitging. Helemaal happy is ze ermee en wauw wat staat het haar super tof! Ook hierin heeft ze zo erg haar eigen ding, net als in haar smaak van kleding. Heerlijk wel hoor dat ze zo zelf weet wat ze wilt en vooral wat ze niet wilt.

Voor wat heerlijke plaatjes kijk hieronder mee, en laat je inspireren.

Leuk dat je mijn blog weer hebt gelezen!

-XO- Sanne

  • Jasje Eden Bon Bon Butik
  • Jasje Juunes H&M
  • Legging Juunes H&M

  • Knitted trui Kids of April
  • Jeans Zara (jongens afdeling)

 

 

  • Vest MFM ( oude collectie)
  • Zara Jeans (meisjes afdeling)

  • Shirtje H&M
  • Broek Zara

Plaats een reactie