GASTBLOGGER: BABY MODE


Door: Frederique

Sinds mei dit jaar ben ik (26) de gelukkige moeder van mijn dochtertje Juul. Samen met mijn vriend Mark hebben we er bewust voor gekozen om vooraf het geslacht niet te willen weten. Geen typische meisjes of jongenskleding, nee zachte warme tinten zoals gebroken wit, ecru en zandtinten. Persoonlijk vind ik baby’s het mooist in naturel tinten. De puurheid van zo’n ieniemienie mensje komt dan het best tot zijn recht. Inmiddels is Juul 4,5 maand en ben ik wel toe aan wat anders. De tijd van Petit Bateau en andere typische babymerken is geweest. Hello new kids-fashion-world! Ook kan ik niet wachten om met accessoires haar outfits helemaal compleet te maken. Zelf zorg ik ervoor dat alles in mijn outfit matcht, soms tot irritatie van mijn vriend J. Ik merk dat ik deze vorm van perfectie ook uit in de kleding van Juul. Draagt ze een grijs jurkje dan hoort daar een grijs rompertje onder. En heeft ze een basicpakje aan, dan zorg ik voor een mooie ballerina-sok.

Ik kan enorm genieten van shoppen, maar ik ga sinds de geboorte van Juul helemaal uit mijn dak! Vooral online shoppen werkt verslavend! Voornamelijk de basics zoals rompertjes en vestjes koop ik bij Zara. Verder ben ik erg enthousiast over het merk Imps & Elfs, Repeat (mooie cashmere pakjes) en Z8. De ene dag een klassiek jurkje van Vinrose en de andere dag een stoer gebreid baggy broekje. Met daarop een wit bloesje met bloemetjes borduursel van  Zara. Mijn kledingstijl voor Juul is uiteenlopend.

Zoveel shoppen is natuurlijk een dure hobby en daarom combineer ik veel. Een top van een duurder merk met bijvoorbeeld een broekje van H&M. Winkelen voor een new born heb ik als een uitdaging gezien, daar ik niet houd van ’typische’ standaardbabykleding van de bekende  grote ketens. Juul heeft echt wel wat basics hiervan maar mijn voorkeur gaat toch uit naar een andere kledingstijl. Mede daarom kom ik graag in Antwerpen en Knokke voor Juul. Ik hoef maar één stap over de drempel te zetten of mijn hart gaat  sneller gaat kloppen en een stemmetje in mijn hoofd zegt: hebben hebben hebben!

Hoezo shopaholic?

frederique gastblogger

frederique gastblogger

frederique gastblogger

frederique gastblogger

Bedankt Frederique voor je leuke gastblog!

Wil jij ook gastbloggen voor 1X? Stuur dan een mailtje met je motivatie en foto’s naar monica@kindermodeblog.nl

Tags: ,

0 Reacties

 • door J groenendijk
  Posted 30 september 2013 13:52 0Likes

  Super leuke kleren en combinaties!
  Mag ik vragen waar je dan koopt in Antwerpen en Knokke?
  De kast van onze toekomstige kleine meid/jongen ligt ook al vol met leuke kleertjes van o.a. zara en lindex, maar we willen voordat de kleine er is nog even naar Antwerpen!
  Ik ben benieuwd naar je shoptips!
  Gr

 • door Jerrine Vermeulen
  Posted 30 september 2013 18:29 0Likes

  Leuke style en leuke naam!!!!

 • door Frederique
  Posted 7 oktober 2013 10:48 0Likes

  Dankjewel! In Antwerpen zit Zara Home, hier hebben ze mooie spullen. Zowel kleding als andere mooie items voor in de babykamer zoals dekentjes, omslagdoeken en dergelijke. Verder zit een paar deuren verder ‘Princess’, ook een mooie winkel. Kijk maar eens op http://www.princess.eu. Prachtige spullen en alles behalve ‘standaard’ collectie. Mocht je nog tijd hebben rij dan door naar Knokke-Heist, daar zit op de Lippenslaan (grote winkelstraat) ‘Jules & Juliette’ . Ik ben echt verliefd op deze winkel!! Het feit dat wij het geslacht niet vooraf wisten is een redding voor onze bankrekening geweest 😉 Veel plezier en succes met de laatste loodjes 🙂

Plaats een reactie