SPOT ON: LITTLE HEDONIST

Het merk Little Hedonist is een Nederlands label wat baby- en kinderkleding en accessoires produceert. Alle producten die ze maken zijn duurzaam, fashionable én comfortabel! Alles wordt gemaakt van organische materialen, ze recyclen alle materialen die ze niet gebruiken en gooien niets weg! De items die ze maken zijn van hoge kwaliteit, de stofjes die ze gebruiken zijn enorm zacht en ze hebben naast must-haves ook enorm goede basics!

Het is een label wat aanmoedigt om duurzaam te shoppen en om ons bewust te zijn van de toekomst. Je betaalt dan misschien een beetje meer, maar de items die zij produceren zijn van zo’n goede kwaliteit dat ze veel langer mooi blijven!

Hier komen onze favorieten:

#1 – Badpak

#2 – Unisex Sweater

#3 – Unisex Shirt

#4 – Bermuda Lara Pattern

#5 – Longsleeve Jack

#6 – Bandelette

#7 – Dress Blue Fog

#8 – Short Billy

#9 – Sweater Print

 

#10 – Short Legged Salopette

Plaats een reactie