BRAND ON SPOT: PICNIK BARCELONA

Wanneer je Picnic Barcelona nog niet kent moet je zeker even blijven lezen en als je het al wel kent, dan ook ;)!  Picnic Barcelona is een Spaans kinderkleding merk, gevestigd in Barcelona, – je krijgt spontaan zin om erheen te gaan – voor kindjes vanaf 3 maanden tot 12 jaar. Wat wij helemaal leuk vinden aan het kindermode merk Picnic Barcelona is dat ze naast comfortabele kleding van zachte stofjes en hippe kleurtjes ook bijzondere printjes op de kleding maken. Ze gebruiken oude prints als inspiratie, wat de items eigenlijk een echt vintage gevoel geven! Om jullie alvast wat inspiratie te geven hebben we een paar items, maar er is zoveel meer leuks te zien in deze collectie, dat zelf een kijkje nemen echt geen kwaad kan! Bij onze laatste Kindermodeblog blogshoot hebben we bovendien een aantal mega toffe items gecombineerd van dit merk. Houdt onze website dus goed in de gaten voor veel combinatie inspiratie! Wij laten je maar al te graag zien hoé je Picnik leuk styled. Kende jij dit kinderkleding merk trouwens al? Praat gezellig mee hier of op Facebook….

Bekijk hier de gehele collectie van Picnic Barcelona! 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie