10 SUNNY NOVMBR MUSTHAVES

Daar zijn we weer! 馃槉

Wat een lekker zonnige dagen hebben we gehad vorige week he? Voelt dan echt als een kadootje, dat we weer naar buiten mogen (natuurlijk wel rekening houden met de maatregelen.) Je waardeert elke dag buiten nu zoveel meer. Althans zo ervaren wij het enorm! Omdat de zee voor ons, onze ab-so-lu-te happy place is, besloten wij dan ook om het erop te wagen en richting Bloemendaal te rijden afgelopen vrijdag met nog wat vrienden. Best een beetje een planning aangezien er topdrukte verwacht werd en we natuurlijk in gekke tijden zitten en wel wilden zorgen dat we dit verantwoordelijk aanpakten. We hadden dus besloten dat, als we niet makkelijk 1.5 meter afstand konden houden, we rechtsomkeer zouden maken. (ja, 贸贸k als we uren in de file hadden gestaan.) Enfin, wij met ons goede gedrag, bepakt en bezakt om half 9 in de auto inclusief mini鈥檚 (aangekleed, tanden gepoetst, gevoed, best knap al zeggen we het zelf 馃槈) want dan zouden we toch zeker wel ruimschoots op tijd zijn?聽 Nou dat waren we. Net. We hadden geen 30 minuten later moeten aankomen. De weg naar Bloemendaal werd afgesloten en een vriend die later zou komen, omdat hij eerst nog moest werken, is maar omgekeerd. But we made it! En het strand was dus ook echt goed te doen. Zeker minimaal 1.5 meter afstand tussen huishoudens (Wij hadden een cirkel van 2 meter om ons heen.) Ook in het water was het absoluut geen hutje-mutje gedrag en hebben we super genoten. Wel heel fijn dat we het toch geprobeerd hebben, dit voelde echt als een dagje vakantie in eigen land. Een dag met een gouden randje zou oma zeggen! 馃槈

Maar genoeg gekletst over het strand (lievelings onderwerp) we hebben voor jullie 10 musthaves van onze webshop geselecteerd. Veel dingen die dus ook mee waren naar het strand! Van Bordjes tot bloomers tot T-shirts, deze fijne items maken het n茅t iets leuker en makkelijker. 馃槉

Komen ze!

 

Onze denim overall Bailey, is een van onze favoriete unisex Sunny items. De soepele denim stof is niet te dik, waardoor je mini heerlijk kan bewegen 茅n de overall gaat ook open via de pijpjes, zodat je niet het hele pakje hoeft uit te trekken 馃檪 De mouwtjes zijn wat langer, zo kun je deze tof oprollen! Je shopt Bailey Denim Overall hier op sunnynovmbr.nl聽

BIBS, wij kunnen niet meer zonder. We zijn een Sunny tableware collectie gaan ontwikkelen, omdat we zelf zoveel waarde hechten aan kwalitatief goede items, die ervoor zorgen dat eten met je mini ook gewoon leuk is, voor jullie beiden 馃槈 Onze bibs zijn verkrijgbaar in 4 kleuren en zijn vaatwasser bestendig en heel makkelijk mee te nemen! Je vind onze bibs hier op sunnynovmbr.nl

Afgelopen week, zag je hier op kindermodeblog.nl al de 10 leukste bloomers voorbij komen. Wat zijn ze makkelijk en fijn die bloomers.. wij hebben er dus tegenwoordig standaard 2 in onze tas zitten. Zo ook toen we naar het strand gingen. Iedereen met een peuter weet, dat het geen overbodige luxe is om een (of 2) reserve set(s) kleding mee te nemen. Onze ‘Bennie De Bloomer’ neemt h茅茅l weinig ruimte in je volgepakte tas in, want hij is gemaakt van een luchtige, soepele katoen en we hebben hem in 3 kleuren, dus voor ieder wat wils! Klik hier om Bloomer Bennie te shoppen.

3 vakjes en gemaakt van 100% siliconen. We gebruikten hiervoor vaak bamboe bordjes, maar we merkten hoe vaak deze kapot gingen. Mini’s hebben soms gewoon zin om hun bordje (en verder alles binnen hun bereik) van tafel af te gooien en dan ben je ze helaas niet altijd voor (wij althans niet..) dus gingen de bordjes er snel doorheen. Deze siliconen bordjes zijn dus 茅cht niet stuk te krijgen. Ook fijn; ze kunnen zonder problemen in de magnetron en uiteraard in de vaatwasser. Bij ons thuis zijn ze favoriet omdat onze kindjes het heel leuk vinden om zelf te bepalen welk vakje ze eerst leeg eten. (verlang je soms ook niet naar de tijd dat dat je grote levensbeslissingen waren..? ;-)) Tadaa! hier zijn onze fijne Sunny Novmbr bordjes.

De laatste items van onze tableware lijn, zijn onze mega praktische kommetjes. Ze zijn verkrijgbaar in 3 mooie, zachte kleuren, Olijfgroen, Zachtblauw en Zalmroze. Deze kommen.. daar willen we het even over hebben. W谩t zijn we hier trots op. Wat zijn ze ideaal al zeggen we het zelf. Onze kommen hebben een zuignap aan de onderkant, waardoor je ze moeiteloos kan bevestigen aan het tafelblad/blad van de kinderstoel. Zet de kom op tafel, waar je hem wilt hebben, druk 3 keer met je vinger op het midden van de binnenkant van de kom et voila! Je mini gaat deze niet zomaar van tafel kunnen gooien, mark our words (ze blijven het proberen, dat wel haha). Het heeft ons echt al heel wat rode pastasaus vlekken op de grond bespaard 馃槈 Als je mini klaar is met eten, trek je aan het lipje dat aan de zuignap vast zit, waardoor de kom los zal laten! Ze kunnen in de vaatwasser, magnetron, oven 茅n vriezer en ze komen met een handig dekseltje. Klik hier voor onze Sunny Novmbr kommetjes!

Het Charlie shirt heeft een boxy fit en valt lekker oversized. Als er iets is waar wij dol op zijn bij kinderkleding (en eigenlijk ook bij onze eigen kleding) is het wel oversized items. Charlie is gemaakt van hoogwaardig katoen en is heel fijn flexibel waardoor hij ideaal is voor everyday wear. We hebben Charlie in 3 toffe kleuren en combineren hem met z贸veel outfits. Tof onder een tuinbroekje (check bijvoorbeeld onze Terry de tuinbroek) of op een broekje. We konden nergens T-shirts vinden met een boxy fit voor kindjes maar vonden dit wel z贸 leuk, dat we besloten ze zelf in onze collectie op te nemen! Sunny Novmbr-Charlie in de kleur roest vind je hier.

Ook vaste prik deze zomer en dus vooral als we naar het strand gaan, is een zonnehoedje. Super belangrijk om je mini te beschermen tegen de zon op hun bolletje. Wij vinden zelf vissershoedjes heel leuk en onze Ted, is dan ook gemaakt van denim en super unisex! Shop Ted hier!

H贸e lief is dit linnen jumpsuitje met polkadots?! Het voordeel van ‘Dora de jumpsuit’ is naast dat ze enorm cute is, ook verstelbaar is bij de bandjes dus heel lang draagbaar. 聽Dora de jumpsuit bestel je hier op sunnynovmbr.nl

Onze Riley setjes, wat zijn ze fijn. Onze eigen kindjes, Mason, Ruby en Aiden, dragen ze alle drie ontzettend vaak. Lekker wild spelen maar ook tussendoor een dutje doen kan dus heerlijk in dit setje! We hebben ze in 3 mooie kleuren en merken echt dat deze al enorm favoriet zijn bij onze klantjes en volgers 馃檪 klik hier voor onze Sunny Novmbr-Riley setjes.

Als laatste mag ons Loeca setje ook echt niet missen in het lijstje van onze musthaves. Voor je dagelijkse dosis vrolijkheid.. Have a nice day! Shop Loeca hier.

 

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie