WIJ ZIJN SUNNY NOVMBR!

Wauw wat vinden wij het ontzettend leuk om hiermee aan de slag te gaan en wekelijks een stukje “achter de schermen bij onze shop” met jullie te delen!

Eerst even voorstellen; wij zijn Maren & Lisanne en zijn afgelopen jaar met het kinderkleding en accessoires label, Sunny Novmbr, begonnen.

Lisanne is mama van twee kindjes, Ruby (2,5) en Aiden (1) en Maren een klein mannetje, Mason (2,5) en Franse Bulldog, Gibbs (4) ;-).

We zijn allebei jaren werkzaam geweest in de muzieksector, Maren als vertegenwoordiger van internationale dj’s, Lisanne als marketing manager bij een platenmaatschappij. We zien je denken, wow! dat is iets héél anders! Het is gek hoe het leven kan lopen. We werden (letterlijk) dikke vriendinnen toen we bleken tegelijk zwanger te zijn. Voor ons allebei ons eerste kindje destijds, voor allebei een van de eersten in onze vriendengroepen en voor ons allebei vooral, héél spannend! We gingen uiteraard tijdens onze zwangerschap opzoek naar de leukste kleertjes voor onze aankomende mini’s en merkten dat we echt een passie kregen voor het vinden van de mooiste items en stiekem ervan droomden om zelf bezig te zijn met het ontwerpen van kinderkleding. We besloten de stoute schoenen aan te trekken en wisten een paar dingen zeker; onze items moesten van super kwaliteit én betaalbaar zijn. Daarnaast moesten onze designs origineel zijn. Dit was namelijk waar wijzelf enorm behoefte aan hadden. Na onze baby’s, is toen Sunny Novmbr geboren.. En what a ride it has been!

Van het opzetten van onze webshop, deze de look & feel geven die we wilden uitstralen, de kleding zelf ontwerpen en het vinden van de juiste leveranciers, we zijn erachter gekomen hoe ontzettend perfectionistisch we zijn. Oh.. én we zijn erachter gekomen wat de lekkerste rode wijnen zijn, dit wilden we nog weleens testen als we er weer een werkdag op hadden zitten van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat.. (dus als jullie tips willen, vraag maar raak, van alle markten thuis hier😉). We werden zó blij van en gemotiveerd door waar we mee bezig waren, dat we onszelf soms echt even moesten knijpen dat we dit avontuur écht zijn aangegaan. We wilden het liefst alleen maar doorgaan dus de rem moest er soms ook wel heel even een beetje op (om te slapen bijvoorbeeld, best handig..) Laten we dan ook maar even dit moment aangrijpen om onze mannen te bedanken die gedurende deze maanden ongetwijfeld meerdere keren gedacht hebben, hé heel leuk die droom van jullie, maar wij zijn MOE. Haha. Bedankt mannen. 😉

Inmiddels zijn we online sinds november 2019 (móest natuurlijk die maand zijn!) en zijn we mega trots op ons winkeltje en de mega toffe dingen die op ons pad komen (zoals het schrijven van deze blog 😊), de leukste klantjes die ons trouw volgen op Instagram en ons ontzettend waardevolle feedback geven én de ontwikkeling en groei die we doormaken met Sunny Novmbr. Dit is pas het begin en we kunnen niet wachten om jullie elke week weer een stukje mee te nemen achter de Sunny-schermen!

We zijn heel benieuwd wat jullie vinden van onze items en onze webshop Sunny Novmbr !

Fijne dag allemaal.

Liefs,

Maren & Lisanne

Dit zijn wij! Op ons paasbest, dat wel 😉

Maren’s zoontje, Mason Ezra. Hij is heel trots op zijn knotje en noemt hem zijn “manbun” haha.

Lisanne’s dochtertje Ruby Noé. Ruby kiest graag zelf uit wat ze aantrekt en geeft ook écht niet toe als het haar niet bevalt.

Deze 2 zijn net als hun mama’s, vriendjes!

Timo, Ruby & Lisanne, hier zat Aiden nog in Lisanne’s buik.

Jordi, Mason & Maren, hier mist alleen gibbie de frenchie op! (foto credits: fotostyling Bente Joy, echt een aanrader!)

Tadaa! Gibbs! de fur baby van Maren & Jordi 😉

Lisanne’s mini’s Ruby & Aiden

 

 

Plaats een reactie