Door Renske:

We zijn weer een beetje back to normal. Onze Beau is inmiddels ruim 5 weken en we weten weer een beetje wat iedereen wil/doet/moet op welk tijdstip. Heerlijk zo’n ritme en fijn om weer te weten waar we aan toe zijn. De meisjes zijn gelukkig totaal niet jaloers en geven ‘m eerder te veel kusjes (lees: ze pletten ‘m) dan te weinig.

Toen Beau net geboren was en de meisjes hem voor het eerst zagen in het ziekenhuis, had hij een cadeautje voor ze meegenomen (volgens Julie kwam het ook uit m’n buik); voor allebei een item van Beau Loves! Zij snapten het niet maar wij vonden het wel zo toepasselijk 🙂

Ik vond dit merk altijd al leuk maar had er gek genoeg nog nooit iets van aangeschaft. Ik ging voor Phileine voor een oud roze romper met grote kevers die zij hier draagt met een broekje van Little Indians. Julie kreeg een zandkleurig harembroekje met grote mieren die we hier gecombineerd hebben met een shirtje met panterprint van de Zara en haar Adidasjes. Julie is nogal hard gegroeid de laatste tijd dus het broekje is bij haar wat aan de korte kant maar zo in de nazomer vind ik dat nog wel kunnen. Gelukkig heeft ze nog een zusje bij wie het over een tijdje wel op tijd aan kan trekken.

Beide items zijn nog van de lente / zomer collectie, hebben jullie de nieuwe herfst / winter collectie van Beau Loves al gespot?

Je kunt Beau Loves hier shoppen 

DSC05153

DSC05172

DSC05183

DSC05181

DSC05180

DSC05193

Hier shop je de coole items van Beau Loves

Wat vinden jullie van deze outfits?

Tags: , ,

Plaats een reactie