DIT IS DE OUTFIT VAN REIN

Snie, sna, snappie… ! Wie kent het liedje over de kleine krokodil nog? We zien Rein in deze stoere outfit en krijgen spontaan dit liedje in ons hoofd. Het coole bomberjack dat Rein draagt is namelijk van het Poolse kinderkleding merk Jelly Alligator. We hebben laatst al over dit nieuwe hippe kinderkleding merk geblogd en deze shoot was een kans om de collectie in het echt te zien, voelen en bewonderen. Wij zijn enthousiast! En dat was Rein ook: hij voelde zich helemaal op zijn gemak in deze gave outfit. Het bomberjack is een echte eye-catcher, maakt iedere outfit speciaal en kan zowel goed gecombineerd worden met andere knalkleurtjes als neutrale kleuren. Rein combineert het alligator jack met een mooi basic wit shirtje en een lichte stoere jeans, beiden van Zara. Nou Rein, wat ons betreft ben je echt wel too cool for school!

Hou jij ook zo van eye-catcher items?

Hier vind je het coole alligator jasje van Rein!

Tags: , ,

Plaats een reactie