SANNE BLOGT: VEEL (9) OUTFITS ❤︎

Door: Sanne

Wat een super lieve reacties op mijn blog, echt heel tof!
Terwijl ik deze tweede blog begonnen ben te schrijven kom ik even tot rust, de kindjes liggen op bed pffff dat duurde even zeg. Zal iets te maken hebben met het einde van het schooljaar? Ik ben denk ik wel vier keer boven geweest bij Benthe met elke keer een ander smoesje. Meer ouders die dit herkennen in deze laatste schoolweken? Zo, en dan nu avond dacht ik. Maar helaas het aanrecht staat nog vol en oh ja het oud papier moet aan de weg, laten we dat niet vergeten… 🙈

Goed terug naar de blog want daar komen jullie voor kijken:) toch?
Doordat het zomerweer niet zo heel best is geweest afgelopen dagen en ik nogal ben van het positieve in dingen te zien, zag ik vooral laagjes en kansen van combineren.  En ook vind ik het leuk om de zomerkleding te combineren met najaar/wintercollectie , want tja we hebben te maken met de Nederlandse zomers en die zijn altijd verrassend. Dus sweaters met korte broeken. Een legging met een shirt en daarover evt een vest, en laten we de jasjes niet vergeten altijd fijn als je die niet voor niks gekocht hebt. Vooral de jasjes van SCOTCH & SODA vind ik heerlijk voor de kids. Ik moet zeggen ik maak voor de kindjes eigenlijk niet echt een zomer en winter kast meer, voor mezelf trouwens ook niet. Doen veel van jullie dit wel? Zou wel lekker opruimen zijn in de kast af en toe:)

Terwijl ik foto’s bekijk van de kindjes zie ik wederom de leopardprint op bijna elke foto wel terug komen, vooral de all time favorite van MAED FOR MINI. Maar zeg eens eerlijk hoeveel leopard printjes hebben jullie in de kast hangen voor de kinderen? Bij mij is het ook bij mijn zoontje een terugkerend print ( alhoewel ik vd week op een verjaardag was en er twee keer gedacht werd dat hij een meisje was?) Misschien doordat hij niet een standaard blauwe polo een spijkerbroek en een pet aanhad?? Hebben jullie dat vaak dat dat gevraagd wordt bij je zoontje? Al is het natuurlijk lastig hoor als ze zo jong zijn om dat te zien.. No hard feelings!✌🏻

Waar ik ook heel blij van werd deze week was een pakketje wat binnenkwam van MOONBEAMCOLLECTIVE💛met daarin een wederom prachtig exemplaar voor Eden, een supermooi flared broekje met de mooiste afwerking. Op de foto heb ik een combi gemaakt met een simpel basic wit shirtje van de H&M, wat dan weer rust geeft en ik weer terug kom op de basis. Maar ook met een mooie Knitted trui is dit broekje prachtig.

Deze week stond bij ons vooral in het teken van afronden van de laatste schoolweek, er mocht getrakteerd worden en er was een juffendag niet te vergeten. En jeetje wat groeien ze hard zo aan het einde van het schooljaar vinden jullie ook niet? Ik had gelukkig nog wat sale ingeslagen bij de ZARA en dat lekker op de groei gekocht dus dat kon de kast wel uitkomen deze week. Ook snuffel ik weer even bij Benthe in de kast wat ik weer naar Eden kan overdoen, en bij Eden voor naar Juunes of ik leg het apart voor een Yardsale die organiseer ik vaak in augustus.

Heerlijk even zes weken geen wekker nu voor de kids wat ook wel even fijn is. Eind vd week is Benthe jarig en voor de mensen die mij een beetje kennen weten dat ik hier weer veel te veel aandacht aan ga besteden want tja je wordt maar 1 keer 6!! Eens even zien wat haar outfit gaat worden op haar verjaardag👗..? Kopen jullie altijd een nieuwe outfit voor de verjaardag van je kids?

Lieve volgers ik hoop dat jullie weer met een glimlach deze blog op KINDERMODEBLOG gelezen hebben, en uitkijken naar volgende week. Waar ik dan wel benieuwd naar ben of er dingen zijn die je graag wilt zien van ons? Want weet je het is vaak dat ik ook maar ‘ wat doe ‘. Qua stylen dan hoor, puur op gevoel! Nou ja trouwens wat betreft opvoeding ook haha:)

Er komt wat meer zonneschijn deze week dus dat wordt weer zwieren met die jurkjes. Blijf elkaar inspireren dames enjoy!

-XO- Sanne ❤︎

 

 

 

2 Reacties

  • door Dorianne
    Posted 16 juli 2020 17:40 0Likes

    nou sanne…je had schrijfster moeten worden…. herkenbaar zeker dat je 4x naar boven moet en iedere keer de smoesjes aan moet horen hahahaha vooral in min oppas carrière veel meegemaakt 😉 ga je volgen net je mooie verhalen !

Plaats een reactie