MUSTSEE: DE OUTFIT VAN MIKA

Sundown, hair down, hè Mika? Gelukkig zijn Mika’s witblonde korte haren net zo summer-proof als zijn leuke outfit! Deze mintgroene hoodie van Scotch & Soda met leuke opdruk combineert perfect met het vrolijke broekje van het merk One Day Parade, te vinden bij Kixx-online (in de sale woohooo). Op de achterkant van de hoodie vind je ook nog eens een opvallende gave fluor print. Wat ga jij vandaag doen Mika? De speeltuin onveilig maken of met papa en mama een dagje naar het strand? Deze comfortabele hoodie en broekje in sweat-stof zijn gemaakt voor optimaal spelen en plezier hebben, waar dat dan ook is!

Wat vind jij van de outfit van Mika?

Het broekje van Mika kun hier vinden.

De hoodie van Mika vind je hier!


Volg jij Kindermodeblog al op Instagram?

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

1 Reactie

  • door Alice
    Posted 14 juli 2020 09:32 0Likes

    Super leuke foto’s van onze Mika 😊

Plaats een reactie