COLLECTIE COS I SAID SO

Ken jij het kindermode merk Cos I Said So al? Wij vinden het bij Kindermodeblog tijd voor een opfrisser. Er zijn zoveel toffe kinderkleding merken, af en toe moeten sommige merken weer even aangestipt worden. Cos I Said So bestaat al sinds 2016 en komt uit Antwerpen. Alle basisitems zijn gemaakt van organisch katoen en hebben het OEKO-TEX certificaat. Het merk staat voor comfortabele basisitems in unisex kleuren, die lekker zitten en goed gecombineerd kunnen worden. De grafische print die gebruikt worden zijn herkenbaar voor het merk en vinden wij erg gaaf!
De zomercollectie van 2020 heet Beach Freak en met deze items kun je eindeloos mixen en matchen door de kleuren en de stijlen. De kleuren zijn basis, maar zeker niet saai en er zijn items met slangenprint!!!!! We hebben een aantal items uit de collectie voor je geselecteerd, maar eigenlijk moet je gewoon even een kijkje nemen op de site om de hele collectie te bekijken! Wij krijgen van deze collectie zin in mooi weer en stranddagen!!

Kijk hier voor de gehele collectie!  

 

Plaats een reactie