COS I SAID SO : WINTERCOLLECTIE 2018

COS I SAID SO : WINTERCOLLECTIE 2018

Soms zijn er kinderkleding merken én collecties die je gewoon even onder de aandacht moet brengen. Collecties waar je helemaal enthousiast van raakt en waarbij je de webshop het liefst meteen leeg shopt. Precies dat is het geval is bij het kinderkleding merk Cos I said so.

Cos i said so is een kinderkleding merk uit Antwerpen, opgericht door Sofie in 2016. Een kindermode merk met een minimalistische en urban stijl. De collectie is vrijwel geheel unisex en ook niet seizoensgebonden. Heel handig. Zeker nu de seizoenen niet meer perse gelijk lopen met het weer wat daar bij zou moeten horen. Ook de wintercollectie van Cos I said so zit weer vol gave items en prints. Van super gave velvet items tot teddy jassen. Oh en de sokken zijn ook een dikke tip. We krijgen hier bij Kindermodeblog vaak de vraag waar je leuke sokken voor kinderen kunt shoppen. Nou hier dus!

En mochten er NL (web)shops meelezen. Dit kinderkleding merk is ook echt een aanrader om toe te voegen aan de collectie / merkenpakket. Goed te combineren, heerlijke zachte stoffen (o.a. 100% biologisch katoen) en de prints… Ja de (tekst) prints op de kleding zijn te leuk!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de hele collectie op de website. En laat ook zeker even weten of jij dit kinderkleding merk al kent? Of dat je misschien al iets in de kast hebt van Cos I said so? Benieuwd.

Klik hier om naar de webshop van Cos I said so te gaan

Klik hier om naar de webshop van Cos I said so te gaan

Heb jij al iets in de kledingkast liggen van dit kinderkleding merk?

Check hier ook onze brands pagina voor meer kinderkleding merken inspiratie

Tags: , ,

Plaats een reactie