DIT BABY EN KINDERMODE MERK VERVEELT NOOIT!

Inmiddels kennen we dit prachtige babykleding en kindermode merk al een tijdje als hét Deense kinderkledingmerk voor jongens en meisjes van pasgeborenen tot 16 jaar. We hebben het over: Mar Mar Copenhagen!
Wat zo gaaf aan dit baby en kinderkleding merk is, is dat een van de doelen van dit merk is om het favoriete basismerk van ouders te zijn. Dit doen ze door een verfijnde, klassieke luxe te combineren met coole details en een kleine twist, wat deze kinderkleding heel bijzonder maakt!!
En dan is MarMar Copenhagen ook nog eens heel milieubewust, ze produceren namelijk zoveel mogelijk in Europa zonder schadelijke stoffen of behandelingen.
In de huidige collectie van dit mooie merk zien we prachtige aardetinten, jeans en luipaardprintjes terugkomen. Om je een goed beeld te geven van deze collectie hebben we een aantal prachtige items geselecteerd. Dit selecteren was een hele klus, want alles in deze collectie is prachtig en we zouden het graag allemaal aan je willen laten zien! Oh en nog iets moois, de collectie is in de sale!!!

Bekijk daarom de hele collectie van MarMarCopenhagen via deze link. 

 

Wat vind jij van Mar Mar Copenhagen?

Plaats een reactie