3 X KINDERMODE TRENDS ZOMER 2020

De zon schijnt en de rokjes, korte broekjes en fleurige zomerjurkjes worden weer uit de kast getoverd. Met dit lekkere weertje komen ook de nieuwste kindermode trends voor de zomermaanden weer om de hoek kijken. Heb jij de zomertrends voor 2020 al gespot? Met de ene trend loop je zo weg en aan de andere trend moet je weer even wennen. Maar dat is het leuke van trends! Je kan zelf kiezen welke trend helemaal bij jou en het karakter van jouw mini trendsetter past! Wij hebben in ieder geval al wat inspiratie voor je opgedaan, zodat jij je lekker kan oriënteren voor deze zomer!

Kindermodetrend #1: Vive la Romance
Van pofmouwen, tot gesmokte topjes, 2-delige pakjes en lange zwierige zomerjurken: maak kennis met deze romantische zomertrend. Wanneer je deze trend spot denk je automatisch aan een mooie zonsondergang aan zee of een heerlijk ontbijtje op het dakterras van een prachtig airbnb. Laten we er ook nog even uitgetelde kinderen met zoute haren na een drukke stranddag bij fantaseren, zodat jij de dag kan afsluiten met een glaasje wijn en een goed boek. Je ziet het voor je hè? Perfecte zomerdagen! Deze romantische trend brengt je gelijk in die relaxte zomersferen met lieve bloemenprintjes, opvallende knopen, natuurlijke stoffen en grote en kleine roesjes. Maak de romantische zomerlook voor jouw mini af met een leuke zonnehoed van stro of een fijn tasje met franjes. Vive la Romance!

Zomerjurkje Zara

Kindermodetrend #2: Easy Summer
Languit op een strandstoel onder een parasol met een heerlijk tijdschrift en een ijskoud glas limonade. Yes dat is iets waar wij vaak enkel van kunnen dromen. Gelukkig is zandkastelen bouwen en pootje baden ook heerlijk! Het rondrennen met zonnebrand, zand kloppen en constant alert zijn is een kleine bijkomstigheid. Maar ontspan, want deze trend brengt je alsnog in de easy summer mood! Superleuke casual zomeroutfits met een relaxte fit, een retro touch en een knipoog naar de jaren ’90 brengen dat die easy summer feeling met zich mee. We spotten coole graphic t-shirts, hoogwater broekjes, spijkerjasjes, opvallende prints en heerlijk nonchalante zomeraccessoires als stoere petjes. Ondertussen dat jij dit leest heb je al ‘Vamos a la playa’ in je hoofd!

Shell T-Shirt Mini Rodini
Octopus Cap Mini Rodini

Kindermodetrend #3: Denim Days
Het heerlijke aan deze trend is dat deze zo tijdloos is! Denim is en blijft altijd in de mode, dus je kan nooit fout gaan met deze trend! Daarnaast kun je denim altijd heerlijk door de seizoenen heen dragen, in de zomer style je een spijkerjasje met een luchtig zomerjurkje en in de winter trek je er een warme turtleneck truitje onder aan. Maar wat we hebben gespot voor aankomende zomer is de full denim look! Denk hierbij aan speelse tuinbroeken en denim jurkjes, maar ook matching outfits met een denim-achtige uitstraling. Wij zijn in ieder geval fan van deze te leuke trend! Wat vind jij?

Denim tuinjurkje Tiny Cottons
Denim-look bloesje Tiny Cottons
Denim-look broek Tiny Cottons

Tags: , , , , ,

Plaats een reactie