DIT IS DE NIEUWE JAS VAN BABY MINK

DIT IS DE NIEUWE JAS VAN BABY MINK

Door: Renske

Nou baby Mink…… Terwijl ik het opschrijf denk ik, laat dat baby maar weg. Dit is de nieuwe jas van Mink dus!
Deze “baby” wordt over 2 weken namelijk alweer 1 en ziet er in ieder geval al zo uit!
Mink groeit nog steeds lekker door en dat zie ik niet alleen, dat voel ik ook want het is flinke krachttraining met hem op je arm. Mooi meegenomen op zich want daar heb ik toch steeds minder tijd voor.

We zijn inmiddels in de fase beland waarin hij graag zelf op ontdekking gaat en hij kruipt, klimt en staat overal op en onder.
In de gaten houden dus en mams mag er de hele dag achteraan. En met zijn tempo is dat soms echt rennen, maar goed scheelt me ook weer een cardio traininkje in de week.

Dat ie als een malle groeit betekent dus ook dat ie enorm hard door z’n kleertjes heen gaat. Denk ik net iets nieuws uit de kast te pakken, past ie het twee weken later al niet meer.
Op zich niet vervelend want zo valt er meer te shoppen en zeker in deze sale-periode is dat helemaal niet erg, Toen de SS20 collectie van Mini Rodini uitkwam had ik dit jasje meteen al gespot. Superstoer met die tijgerstrepen en dat bomber model vind ik nog steeds helemaal leuk. Maar omdat Mink zo hard groeit en Mini Rodini met dubbele maten werkt had ik geen idee welke maat ik moest nemen en of hij er dan wel echt iets aan had. Met sommige kledingstukken neem je dan die gok maar dit jasje was aardig aan de prijs dus dan denk je even twee keer na. Maar ik vond uiteindelijk geen leuker exemplaar en deze bleef in mijn hoofd zitten en toen Michel ‘m ook nog fantastisch bleek te vinden heb ik ‘m toch aangeschaft.
En met geluk want Mini Rodini was net met de sale gestart en daardoor kon ik dit jasje dus net wat voordeliger aanschaffen, Het is nog wat ruim maar het jasje is gevoerd en kan in de herfst ook nog aan dus hij kan er een beetje in groeien (niet meer zo hard please).

Mink draagt ‘m hier op een legginkje uit een oude Mini Rodini collectie en zijn panter Vans, stoer toch?!
Met zijn huidige beweeggedrag is het best moeilijk om ‘m goed vast te leggen maar we hebben ons best gedaan ūüôā

Vind jij dit jasje ook leuk? Je shopt ‘m hier! (en hij is nu zelfs met 50% afgeprijsd!

 

 

 

Tags: ,

Plaats een reactie