BRAND TIP! LITTLE MAN HAPPY

Sun, Peace, Light & Love: wij krijgen nu toch écht de zomer in ons bol, mede door de leuke zwier-rokjes en korte broekjes die we weer uit de kast kunnen trekken. Het weerbericht vertelt ons voor aankomende week ‘kans op ijsjes’ en al zit een verre reis er voor dit jaar niet in, er is reden genoeg om zonnestralen te vieren en er in de buurt een onvergetelijke vakantie van te maken!

En bij de zomer hoort natuurlijk de juiste dosis inspiratie zonnige zomeroutfits. Het is alweer een tijdje geleden dat we het super toffe kinderkleding merk Little Man Happy bij jullie onder de aandacht hebben gebracht. Daarom even een korte opfrisser: het merk staat voor vrolijke eye-catcher prints, grafische statements, frisse kleuren en speelse ontwerpen waarin jongens en meisjes lekker zichzelf kunnen zijn en er op los kunnen spelen.

Waarom wij fan zijn van het merk is door de fijne, zachte materialen van goede kwaliteit en een eigen stijl waar je nooit op uitgekeken raakt! Wij werden ontzettend enthousiast van de zomercollectie en kunnen daarom niet wachten om deze met jullie te delen. Hier volgen onze favoriete items uit de zomercollectie, waar je met behulp van je eigen creativiteit de happy meiden en jongens in oneindig veel gave combi’s kan steken.

In de collectie van Little Man Happy spotten we frisse kleurtjes als zacht geel en zoet roze,  in contrast met stoere zwart-wit breisels en gave piece prints. Maar ook opvallend oranje staat in de spotlight.

Wat is jouw favoriete outfit?

 

Bekijk hier de hele collectie van Little Man Happy

#1 Cropped Sweater Sunrise

#2 Shirt Moonshine

#3 Peace Knit Cardigan

#4 Striped Lavender Tee

#5 Sunrise Beach Dress

#6 Striped Shirt Orange

#7 La Flor Midi Skirt

Tags:

Plaats een reactie