NIEUW GELANCEERD: LIMITED EDTION TIGER COLLECTIE!

We hebben een leuk nieuwtje voor jullie: Little Legends heeft de nieuwe tiger collectie van Beach and Bandits in de shop! Hoe leuk zijn deze tropische zwempakjes? Deze collectie lijkt bijna speciaal ontworpen voor vrolijke kids die niet vies zijn van een beetje kattenkwaad en kleine waaghalzen die denken dat ze 9 levens hebben. Heb jij er ook zo eentje?

Je waant je helemaal in een junglesfeer met de zwemcollectie van Beach and Bandits. We zijn fan van Little Legends omdat ze altijd de leukste en origineelste collecties en items er weten uit te pikken, zo ook deze collectie bestaande uit speel-proof zwemkleding. Met een heerlijk comfortabel en een uniek design is waterpret gegarandeerd. Daarnaast heb jij the eye of the tiger: geen moment dat je jouw kleine wilde tijger uit het oog kan verliezen in dit leuke opvallende ontwerp!

Wat ons ook erg enthousiast maakt over de collectie – en waarom we niet konden wachten om deze met jullie te delen – is het feit dat de zwemkleding ontzettend slim is gemaakt. Naast dat de badpakjes, zwem-shirts en shorts er natuurlijk superleuk uitzien, beschermen ze ook tegen de felle zon. De zwemkleding van Beach & Bandits blokkeert namelijk meer dan 97,5% van de schadelijke stralen van de zon. Dit komt door de strakheid van het weefsel in de stof, die tot 50+ beschermd tegen UV stralen. Zonder zorgen kunnen jullie Little Legends genieten van zon, zand en zee!

We zijn benieuwd wat jullie vinden! Laat je wat van je horen?

Bekijk hier de hele tiger collectie verkrijgbaar bij Little Legends

#1 Badpak Tiger

#2 Zwembroek Tiger

#3 Zwempakje Tiger

#4 Panter Legging Swim

 

#5 Panter Swim Shirt

#6 Badpak Panter

#7 Panter Swim Short

Tags: , , ,

Plaats een reactie