DIT IS DE VROLIJKE OUTFIT VAN MARE!

Hebben jullie een lekker weekend gehad? Hebben jullie kids weer hun leukste outfits uit de kast getrokken? Of heb jij dat met veel plezier en liefde voor ze gedaan? Als je nog opzoek bent naar nieuwe items voor je meisje, dan wil ik graag het super vrolijke en kleurrijke kindermode merk Le Big nog eens bij je onder de aandacht brengen. Ik word elke keer weer zo vrolijk van deze leuke collectie! Je kunt de collectie heerlijk mixen en matchen – en kiezen voor een stoere twist of juist überzoet – , maar ga ook gerust eens all the way! De collectie is zo opgebouwd, dat je erop kunt vertrouwen dat alles goed bij elkaar samengaat!

Mare draagt een shirtje, rokje én jasje van Le Big (ooooh en vergeet haar leuke sokken en haarband niet) en ze voelt zich kiplekker in deze vrolijke outfit! Ik word er blij van. Jullie ook? En zie je jouw meisje hier ook al in rondhuppelen? Of ben je een jongensmama en baal je nu heel erg dat je geen dochter hebt?!

Via deze link kun je shoppen bij Le Big! 

 

Klik hier om te shoppen bij Le Big

Tags: , , ,

Plaats een reactie