LE BIG | OUTFIT GIANESSA


Jullie hebben ons wel eens vaker horen zeggen dat kindermode ook vooral fun moet zijn, daar gaat het tenslotte om bij kids toch? En die fun, dat is nou juist de charme van kindermode, je kunt er namelijk alle kanten mee op en geen printje is ooit te gek of druk en geen kleur te fel. Maar ook in de kindermode is ‘t de kunst om al die vrolijkheid op de juiste manier te combineren. Print op print kan bijvoorbeeld best, maar liever wel één drukke en één wat rustigere bijvoorbeeld. Met felle kleurtjes werkt dit eigenlijk precies hetzelfde. Heb je een te gek item in een felle knal kleur? Combineer deze dan met een zachte pasteltint en succes is gegarandeerd! Dat is precies wat we gedaan hebben met de outfit van Gianessa vandaag. Ze draagt namelijk een te gek knalgeel plissé rokje van Le Big, om deze eyecatcher er nog meer uit te laten knallen hebben we het rokje gecombineerd met een vrij rustige trui van Emile et Ida in gebroken wit. Omdat de outfit qua print vrij rustig is én omdat het rokje roze details heeft, heeft Gianessa vandaag haar toffe knalroze sneakers aangetrokken. Vinden jullie deze outfit ook zo tof? Durf jij met felle kleurtjes te werken? En hoe combineer je deze ‘t liefst? Laat het ons weten, wij zijn benieuwd naar jullie inspiratie…. Have fun!

Via deze link kun je het rokje van Le Big shoppen

_63A9103 _63A9114 _63A9181 _63A9141 _63A9169 _63A9133

Klik hier om het rokje direct te shoppen

Wat vinden jullie van deze combi?

 

Foto’s door Alina Krasieva

Tags: , ,

Plaats een reactie