DIT ZIJN DE SHINY SHORTJES VAN JULIE & PHILEINE

DIT ZIJN DE SHINY SHORTJES VAN JULIE & PHILEINE

Door: Renske

Fijne moederdag allemaal!

Op deze fijne dag sluiten we een periode af waarin de kids 8 weken thuis geweest. Een periode die ik enerzijds als zeer hectisch heb ervaren, want homeschoolen aan 3 kids met een baby erbij, m’n eigen werk en een man die in de zorg werkt was echt pittig en gaf me best wel wat stress.
Maar aan de andere kant gaf het me in de weekenden ook weer veel rust. Geen heen-en-weer gerace tussen sport, partijtjes, verjaardagen en andere sociale afspraken. EN……heel veel family qualitytime en zo vaak kwam dat ook weer niet voor.
Afgelopen week was ik zelf vrij en heb ik zonder stress deze periode met de vakantieweek kunnen afsluiten. Gister heerlijk inclusief bikiniweer, zwembadje en barbecue!
En morgen mogen ze weer naar school. Ook al is het maar 2 dagen, ze hebben er zóveel zin in! En oké, ik ook wel…… 🙂

Het mooie weer van afgelopen week zorgde ervoor dat de kids weer lekker in blote benen en zonder jas naar buiten konden. Voor de meisjes had ik laatst een nieuw shortje geshopt voor deze mooie dagen. Naast mijn enorme liefde voor panterpint heb ik er sinds een tijdje al een nieuwe liefde bij en dat is voor alles (nou ja bijna dan..) dat goud is. Een combinatie van deze twee is helemaal top trouwens.
Dus toen ik dit heerlijke shiny shortje bij de Shoeby in de etalage zag moest ik’m hebben voor de meisjes. Hij is eigenlijk rosé goud en van een soort metallic materiaal.
Zou heel fout kunnen zijn maar in de juiste combinatie vind ik dit dus helemaal leuk! En wat een geluk….mijn meisjes ook!

We hebben ‘m gecombineerd met een basic wit ribshirtje van Zara, gouden glittersokken van MP Denmark en sneakers van Zara.

Wat vind jij hiervan? Fout of goud? 🙂

De shortjes shop je hier

 

 

 

 

Tags:

Plaats een reactie