DE SUPERLEUKE OUTFIT VAN JENTHE

Deze outfit heeft gewoon ALLES dat een grote glimlach op je gezicht tevoorschijn tovert! Jenthe draagt mijn favoriete rokje uit de collectie van Le Big ( van alle leuke rokjes die ze hebben, heb ik deze verkozen tot mijn lievelings!) en die combineer ik dan met een stoer maar ook lief shirt van Wauw Capow.  Jenny draagt bij deze outfit ook hele vrolijke accessoires van Le Big. Ze hebben bij Le Big hele leuke en vrolijke kniekousen, sokken, tasjes, haarbanden etc, wist je dat?! De kniekousen zijn bij deze look wél volledig in Jenny Style opgerold. Als een 4-jarige mij precies verteld hoe ze hebben wil, dan kan ik niet anders dan het daar vol-le-dig mee eens zijn. LOVE IT!

Shop de look van Jenthe
Het shirt shop je hier bij Wauw Capow
Deze rok shop je hier bij Le Big
Accessoires shop je hier Le Big

Klik hier om Styling.MerFred te volgen op Instagram!

Tags: , , ,

Plaats een reactie